Select High School-programmet

En upplevelse skapad för dig

Ett utbytesår handlar om att utforska nya möjligheter. Med vårt Select-program är i princip allt möjligt. Bo och plugga nära en strand i Kalifornien, i London eller i en anrik skola i Florens. Spela fotboll, välj en konstinriktning eller fokusera på STEM-ämnen eller på ett IB-diplom. Vart du än vill åka och vad du än vill göra så kan vi skräddarsy utbytesåret med vårt Select-program så som du vill ha det.

Learn for life på ditt sätt i USA, Storbritannien, Irland, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Frankrike, Spanien och Italien

Precis som på vårt Classic-program blir du även på vårt Select-program flytande i språket och lär dig massor om ländernas kultur och människor. Men Select-programmet erbjuder så mycket mer. Vårt team av high school-experter hjälper dig att skräddarsy ditt utbytesår baserat på personliga och akademiska mål. De ordnar med en kommunal eller privat skola som matchar din önskelista på just den plats och i det land du vill plugga. Och när du behöver vägledning finns vårt team där för dig både i ditt hemland och utbytesland.

Priser för High School Select
Ett utbytesår på high school är en investering för livet som gör att du utvecklas som person och får ett försprång i framtida studier och karriär. Hitta det program som bäst passar din budget och dina mål. Få ett personligt prisförslag eller se alla våra priser här.

Snabbfakta om Select-programmet

Eftersom Select-programmet baserar sig på en specifik skola varierar detaljerna från land till land och från skola till skola.

Tillgängliga länder: USA, Storbritannien, Irland, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Frankrike, Spanien och Italien

Ålder: 14–18+ år

Boende: Noga utvalda värdfamiljer

Tidslängd: Läsår, termin, flera år, kortare tid

Stöd: Ständig expertsupport från vårt One Team Across the Globe

Områdesval: Ja, du kan välja exakt vilken skola!

Ta examen? Möjlighet på många skolor i USA och i vissa andra länder

Passar för: studenter som vill kunna välja något specifikt i sitt program eller få ett akademiskt försprång.

Populära alternativ

Flera high school studenter iklädda vita och gröna examenskläder.

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Flera fotbollsspelare står i ring och pratar med sin tränare

En drömskola, en fantastisk värdfamilj

På vårt Select-program går du på den skola du valt, men får utöver dina studier så mycket mer erfarenhet. I slutet av skoldagen välkomnas av en värdfamilj som vill dela med sig av sitt vardagsliv och sin kultur med dig. Du blir på så sätt flytande i det lokala språket och knyter kontakter i samhället – samtidigt som du går i en skola som våra high school-experter har handplockat för att den ska matcha dina personliga och akademiska mål.

En high school student har precis kastat sin hatt upp i luften.

Få ut mer av ditt år med ett online-program

Maximera ditt utbytesår genom att lägga till ett av våra onlineprogram. Ta en amerikansk examen, förbered dig inför en Cambridge-examen eller fördjupa din utbyteserfarenhet med vårt English Prep Camp online.

FÅ ETT PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Vi hjälper dig att hitta det program som bäst passar dina personliga och akademiska mål. Gör en kostnadsfri prisförfrågan redan idag.

Få ditt pris

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Boka studierådgivning