Select High School i Storbritannien

Full kontroll över ditt utbytesår

På Select High School-programmet i Storbritannien får du garanterat det high school-år du drömmer om!

Ditt utbytesår i Storbritannien kommer vara något som du bär med dig resten av ditt liv. Med Select-program väljer du den skola som bäst passar dina drömmar och ambitioner. Den perfekta skolan för dig kanske ligger i en populär stad som Brighton eller London. Eller också väljer du en anrik internatskola där du kan få en traditionell brittisk upplevelse. Du kanske vill utöva någon speciell sport som fotboll eller engagera dig i drama eller kreativ konst.

På vårt Select-program kan du gå igenom alla high schools i vårt program och välja den perfekta skolan för dig! Vi erbjuder det bästa urvalet av skolor för utbytesstudenter i hela Storbritannien! Välj bland en stor kommunal skola, en prestigefylld privatskola eller till och med en internatskola där du bor på campus tillsammans med dina klasskamrater. Du hittar säkert en skola som passar dig perfekt.

Programdetaljer

Ålder: 14 – 18 år

Avresa: September eller januari

Språkförkunskaper: Grundläggande engelsknivå

Engelsktest: Ja

Visum: Ja

Soft Landing Camp: Ja, i London

Skoldagar: Normalt från 8.30 till 15.30

Skolämnen: Både obligatoriska och valbara ämnen

Resmöjligheter: Ja

 

Få upplevelser för livet

Att åka i väg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Boka en gratis studierådgivning med oss för att göra drömmen till verklighet.

Ett fotbollslag i England värmer upp på fotbollsplanen genom att stå i en ring och passa till varandra.

Få det ultimata utbytesåret

Förutom att kunna välja skola och stad erbjuder våra Select High School-program i Storbritannien så mycket mer!

  • När du väl har ansökt och blivit antagen av skolan vet du exakt var du kommer att bo och plugga och kan börja planera för ditt utbytesår!
  • Vårt One Team Across the Globe finns med dig under året, vilket innebär att våra kollegor i Storbritannien ser till att dina upplevelser i värdfamiljen eller på internatskolan under hela utbytesåret eller utbytesterminen blir bästa möjliga.
  • Möjlighet att stanna i flera år, ta examen och enklare bli antagen till universiteten
  • Välj bland några branschbaserade kurser, bland annat mode och musikteknik.

Select-programmet i Storbritannien erbjuder utbytesstudenter samma kulturella utbyte och spännande upplevelser som Classic-programmet men här har du möjlighet att välja vilken skola du vill plugga på.

ONLINEBASERAD FÖRBEREDANDE KURS FÖR CAMBRIDGE-EXAMEN

Cambridge English Exams är erkända av över 25 000 universitet, arbetsgivare och myndigheter runt om i världen som ett bevis på en viss nivå av engelskkunskaper. Om du precis har avslutat eller är mitt uppe i utbytesår i ett engelsktalande land är det ett perfekt tillfälle för dig att ta en Cambridge English Exam. Vi kan hjälpa dig med en förberedande kurs som är framtagen för utbytesstudenter som du.

Tidigare utbytesstudenter i Storbritannien berättar

Tilda i Torquay

Packningstips inför ditt utbytesår

Läs mer

Sara i Torquay

Reflektioner kring mitt utbytesår

Läs mer
Boka gratis konsultation