Onlinebaserad förberedande kurs för Cambridge-examen

Få godkänt i det världsledande engelskaprovet

Cambridge English Exams är erkända av över 25 000 universitet, arbetsgivare och myndigheter runt om i världen som ett bevis på en viss nivå av engelskkunskaper. Om du precis har avslutat eller är mitt uppe i utbytesår i ett engelsktalande land är det ett perfekt tillfälle för dig att ta en Cambridge English Exam. Vi kan hjälpa dig med en förberedande kurs som är framtagen för utbytesstudenter som du.

Öppna dörren till högre utbildning och bättre karriärmöjligheter

En godkänd Cambridge English Exam öppnar dörrar till högre utbildning och bättre karriärmöjligheter i praktiskt taget alla delar av världen. Vi bygger på de engelskkunskaper du utvecklade under ditt utbytesår och hjälper dig att få bästa resultat på Cambridge-examen genom att fokusera på teknik och övning inför provet, snarare än på slumpmässigt språkarbete.

Därför har vi skräddarsytt en förberedande kurs! Kursen riktar sig främst till studenter som studerar (eller nyligen har studerat) på high school i ett engelsktalande land, tar inte mer än 2–3 timmar i veckan och fokus ligger på tekniker och övningar som tränar upp studenten för själva provmomentet. Eftersom dina engelskkunskaper nu är som bäst finns inget bättre tillfälle att få godkänt i detta viktiga prov!

Prova innan du köper

Du kan testa om kursen passar dig genom att gå till classroom.google.com och ange klasskoden uo7pdxi.

Vi föreslår att du börjar med två moduler:
Week 1 Listening och
Week 2 Reading & Use of English.

3 studenter i skoluniformer på campus

Learn for life — under ett utbytesår

Under ett utbytesår lär dig massor av nya saker, förbättrar ditt självförtroende och får ett försprång inför framtiden. Du får en utbildning som du har med dig resten av livet. Läs den här korta guiden för att börja planera ditt utbytesår. Boka sedan en kostnadsfri konsultation med våra high school-experter för att förverkliga dina planer.

Hur vi förbereder dig för din Cambridge-examen

Kursen börjar i september och slutar första veckan i juni. Några viktiga saker om kursen:

Du studerar i din egen takt och kan börja när som helst och göra de övningar som du har missat.

Fokus ligger på B2-nivå under de 12 första veckorna för att bygga upp ditt självförtroende och fortsätter sedan med C1 Advanced-material. Vi använder nästan identiska format för båda nivåerna.

Fokus på hörförståelse, läsförståelse och grammatik – som är mest avgörande för bra resultat – med övning i uppsatsskrivande mot slutet av kursen.

Enkel åtkomst via Google Classroom, där du lämnar dina svar online och sedan får poäng, feedback och råd skickade till dig veckan därpå.

Kontinuerlig tillgång till en handledare, som alltid kan nås via e-post.

Allt detta och mycket mer för bara 250 EURO.

Ett klassrum med studenter i skoluniformer sitter framför sina datorer.

Var tar man Cambridge-examen?

Sök bland över 2800 testcenter i 130 olika länder via länken nedan.

Vill du ha mer information om våra onlineprogram?

Sätt igång med din planering redan idag! Träffa oss på ett kostnadsfritt och icke-bindande möte för att få mer information om våra onlineprogram.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Studentens födelsedatum
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka gratis konsultation