Bli utbytesstudent i Texas

Studera på en high school i Solbältet

Texas, the Lone Star State, har mycket att erbjuda, både när det gäller utforska nya platser och akademiska utmaningar! Ett utbytesår i Texas är perfekt för alla som vill njuta av ett high school-år i Solbältet! Förutom att fokusera på ditt akademiska liv, får du också chansen att utforska några av delstatens många nationalparker. Du kan också ta med dig några av dina amerikanska vänner och åka till the State Fair of Texas! När du studerar i Texas får du inte bara en fantastisk skolupplevelse utan också minnen för livet.

Åk på ett utbytesår i Texas, utforska USA och få kunskaper för livet!

Få upplevelser för livet

Att åka iväg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Boka tid för en gratis konsultation eller ladda ned vår high school- guide!

Studera på en high school i Texas

När du väljer att studera utomlands med Educatius hjälper vi dig för att hitta det program som är perfekt för dig. Men oavsett vilket program du väljer kan vi garantera dig livslånga kunskaper, samtidigt som vårt One Team Across the Globe finns med som stöd.

Hos oss hittar du det program som passar dig bäst. Vi kommer här att presentera olika alternativ. Alla våra program är utformade för att göra dig självständig samtidigt som du har ett bra skyddsnät.

  • I vårt USA Classic-program kan du önska område eller delstat för att säkra en plats på en high school i Texas. Tänk på att det finns ett begränsat antal platser för ett specifikt områdesval och att de tilldelas enligt principen ”först till kvarn”.
  • Med vårt Select-program kan du välja exakt den skola (eller distrikt) och den stad du vill komma till. Om du vill ha den perfekta skolan och få en ännu högre akademisk nivå kan du välja en av våra Select internatskolor i Texas. Vi har bara några få Select-skolor i Texas så här är inte utbudet lika stort som i en del andra stater. Om du väljer Select-programmet får du full kontroll över ditt utbytesår – och kan anpassa det efter vad du vill uppleva! Med vårt USA Select-program har du högsta möjliga kontroll och väljer den skola som passar dina önskemål bäst.

Välj vårt Select High School-program och hitta din skola i Texas

På privat- och internatskolorna hittar du den bästa miljön för en mer vetenskaplig inriktning: de flesta av våra skolor har STEM, International Baccalaureate och mycket mer. Skolorna i Texas är har stort fokus på vetenskap och teknik, men det finns också ett stort utbud av olika sporter att välja bland. Flera av lagen platsar i division I, den högsta i US University Championship!

Med vårt Select High School-program kan du välja exakt vilken skola du vill studera på i Texas. Utvidga din akademiska horisont och få livslånga kunskaper genom att skräddarsy ditt utbytesår exakt så som du vill ha det.

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Boka studierådgivning