Boarding School-programmet

Allt du behöver finns på campus

Om du vill ha en akademisk erfarenhet som liknar ett all-inclusive-resmål kan vårt Boarding School-program vara något för dig. Som utbytesstudent på internatskola bor du på campus bara ett stenkast från klassrummen, skolans gym och andra faciliteter. På skolan äter du hälsosamma måltider varje dag, pluggar i en förstklassig akademisk miljö och kan delta i massor av roliga aktiviteter utanför schemat. Det är en unik erfarenhet som bara en internatskola kan erbjuda.

Learn for life på internatskolor i USA, Storbritannien, Irland, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Frankrike, Spanien och Italien

Internatskolor är kända för sin höga akademiska standard och förbereder studenter för fortsatta studier på världens mest framstående universitet. Många erbjuder också faciliteter, kurser och aktiviteter som du inte hittar på andra skolor. Vi har exempelvis placerat studenter på internatskolor som erbjuder program för globalt entreprenörskap, förberedelse för professionell balett eller flyglektioner på en privat landningsbana. Vissa har till och med ridprogram med stall och hästar på campus. Det finns mycket du kan uppleva och lära dig på vårt Boarding School-program.

Svårt att välja bland alla Boarding School-alternativen? Våra experter hjälper dig gärna

När du väljer att gå på internatskola finns det mycket att överväga och tänka på. Låt våra high school-experter hjälpa dig att hitta en skola som passar dina personliga och akademiska mål.

Snabbfakta om Boarding-programmet

Tillgängliga länder: USA, Storbritannien, Irland, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Frankrike, Spanien och Italien

Ålder: 13–19 år

Boende: I studenthem på campus, med övervakning av en vuxen

Tidslängd: Läsår, termin, flera år, kortare tid

Stöd: Ständig expertsupport från vårt One Team Across the Globe

Områdesval: Ja, du kan välja exakt vilken skola!

Ta examen? Möjligt på många skolor i USA och i vissa andra länder

Passar för: studenter som vill kunna välja något specifikt i sitt program eller få ett akademiskt försprång.

Populära alternativ

Studenter sitter vid ett bord i ett labb på high school

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

En drömskola, ett fantastiskt campusliv

Som utbytesstudent på en internatskola är det campuset som blir ditt nya hem. Du kan ligga och dra dig lite längre på morgonen för klassrummet där din första lektion äger rum ligger precis runt hörnet. Dessutom får du uppleva gemenskapen med lokala och internationella studenter som samtidigt är dina klasskamrater, grannar och kanske till och med dina rumskamrater. På en internatskola får du ett bekvämare utbytesår där skolavgifter, boende och måltider ingår i priset.

En baseboll match ska börja och ett gäng spelare springer in på plan med flaggan.

Internatskolor till lägsta möjliga pris

Med vårt USA Boarding Exchange-program får du uppleva den höga akademiska standarden, fritidsaktiviteterna, faciliteterna och gemenskapen på en internatskola till en bråkdel av det normala priset. Du väljer en sport, ett ämne, en konstinriktning, ett språk eller ett område med ett visst klimat och våra high school-experter matchar sedan dig – och din önskelista – med en amerikansk internatskola.

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka gratis konsultation