Utbytesår i Arizona

Studera på en high school i sydvästra USA

Arizona är den perfekta platsen för att lära dig allt om kulturen i Mellanvästern. Med vackert väder året runt och episka platser som Grand Canyon är Arizona rätt plats för dig som är redo att uppleva det autentiska amerikanska high school-livet.

Ett år (eller en termin!) i Arizona är ett unikt tillfälle att få uppleva high school och den typiska livsstilen i sydvästra USA. Regionen har mycket att erbjuda med sin rika historia och dynamiska livsstil så du får garanterat inte långtråkigt. När du åker på ett utbytesår till Arizona får du möjlighet att utforska andra delar av USA, eftersom Arizona gränsar till hela fyra delstater och till Mexiko i söder.

Få upplevelser för livet

Att åka iväg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Boka gratis konsultation eller ladda ned vår high school-guide!

Studera på high school i Arizona

När du väljer att studera utomlands med Educatius hjälper vi dig för att hitta det program som är perfekt för dig. Men oavsett vilket program du väljer kan vi garantera dig livslånga kunskaper, samtidigt som vårt One Team Across the Globe finns med som stöd.

Hos oss hittar du det program som passar dig bäst. Vi kommer här att presentera olika alternativ. Alla våra program är utformade för att göra dig självständig samtidigt som du har ett bra skyddsnät.

  • I vårt USA Classic-program kan du önska område, stat för att säkra en plats på en high school i Arizona. Tänk på att det finns ett begränsat antal platser för ett specifikt områdesval och att de tilldelas enligt principen ”först till kvarn”.
  • Med vårt Select-program kan du välja skola (eller distrikt) i den stad du vill. Vi har ett brett urval av skolor i Arizona så att du hamnar exakt på den plats du vill och kan utöva de sporter och välja de ämnen du drömmer om! Våra high school-experter hjälper dig att hitta det alternativ som är perfekt för dig. Om du väljer Select-programmet får du full kontroll över ditt utbytesår – och kan anpassa det efter vad du vill uppleva! Med vårt USA Select-program har du högsta möjliga kontroll och väljer den skola som passar dina önskemål bäst.

Alla kända platser väntar på dig.

Välj vårt Select High School-program och hitta din high school i Arizona

Ett utbytesår i Arizona är perfekt för alla som vill njuta av ett high school-år i ett varmt och skönt klimat! Det finns många populära Select-high schools i USA, belägna på fantastiska platser i denna delstat. Med vårt Select High School-program kan du välja exakt vilken skola du vill studera på i Arizona. Utvidga din akademiska horisont och få livslånga kunskaper genom att skräddarsy ditt utbytesår exakt så som du vill ha det.

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka gratis konsultation