Explorius blir Educatius

– Unlock the World

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en global ledare inom internationell utbildning.

Ditt pass till en värld av möjligheter

Educatius ger studenter en unik möjlighet att utforska världen och forma sitt egna äventyr. Våra långsiktiga partnerskap med toppskolor erbjuder ett varierat urval av program, skolor, destinationer och fritidsaktiviteter. Från traditionella kulturutbyten till förstklassig akademisk utbildning – vi har allt du behöver.

En resa i självkännedom

Vi tror att framgång inte bara handlar om betyg, utan även om personlig utveckling. Educatius erbjuder initiativ som Soft Landing Camps, kurser i mjuka kompetenser och hjälpmedel inom psykiskt välbefinnande för att säkerställa att du återvänder hem starkare och mer självsäker. Din upplevelse med Educatius är inte bara ett äventyr, det ger dig ett unikt försprång i livet.

Inga mellanhänder och 24/7 support

När du väljer Educatius har du direkt tillgång till vårt dedikerade team. Det finns inga tredje parter eller mellanhänder. Vi är stolta över att hålla oss uppdaterade med den senaste informationen för respektive skola och erbjuder support dygnet runt för studenter och föräldrar.

Aiducatius: Utbildningsmöjligheter och trädplantering

Vår grundare Tom Ericsson och hans fru Anna-Karin grundade Aiducatius 2009. Aiducatius engagerar sig aktivt i trädplanteringsprojekt för att hjälpa till att kompensera vårt koldioxidavtryck för studenter som reser utomlands. Dessutom brinner vi för att förbättra utbildningsmöjligheter, särskilt i utvecklingsländer. Våra grundares vision är förankrad i övertygelsen att utbildning är en universell rättighet för alla.

Teal: Färgen för transformation

När du utforskar vårt nya varumärke kommer du att märka att teal är en framträdande färg. Teal symboliserar en blandning av stabilitet och kreativitet och representerar vårt åtagande att skapa en säker och stödjande miljö för studenter samtidigt som vi uppmuntrar till utforskning och tillväxt. Teal är transformationens färg, och du kommer att se mer av den i vår branding och kommunikation under de kommande decennierna.

Unlock the World, Study Abroad!

Vi är entusiastiska över detta nya kapitel i vår resa! Ditt äventyr börjar nu, och vi finns här för att stötta dig varje steg på vägen. Tillsammans kommer vi att öppna världen och forma din framtid. Följ med oss på den spännande resan. Välkommen till Educatius!

Boka gratis konsultation