Utbytesstudent i Kalifornien

Studera på en high school i ”the Golden State”

Kalifornien är den mest populära staten bland studenter som väljer att åka på ett utbytesår i USA. Den är USA:s tredje största delstat och känd för sina starka kontraster: berg, stränder, spännande städer, nationalparker och kända temaparker. Golden State har mycket att erbjuda, särskilt för sportälskare. Kaliforniens varma väder och närhet till kusten är perfekt för vattensporter. Här ser du överallt personer som kitesurfar, surfar och åker vattenskidor.

Att tillbringa ett utbytesår i Kalifornien är en unik möjlighet att lära känna den amerikanska kulturen. Här får du nya amerikanska vänner och lär dig prata flytande engelska. Och tänk att få studera i samma stat som Hollywood, Disneyland, Silicon Valley, Yosemite och andra kända platser ligger!

Populära alternativ i Kalifornien

Utbytesstudenter ser på utsikten från Hollywood-skylten i Kalifornien

Få en upplevelse för livet

Att åka iväg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Boka gratis konsultation eller ladda ned vår high school-guide!

Studera på en high school i Kalifornien

När du väljer att studera utomlands med Educatius hjälper vi dig för att hitta det program som är perfekt för dig. Men oavsett vilket program du väljer kan vi garantera dig livslånga kunskaper, samtidigt som vårt One Team Across the Globe finns med som stöd.

Hos oss hittar du det program som passar dig bäst. Vi kommer här att presentera olika alternativ. Alla våra program är utformade för du ska lära för livet och bli självständig samtidigt som du har ett bra skyddsnät.

    • Med vårt Classic-program kan du mot en avgift lämna önskemål om att bli placerad i Kalifornien. Den avgift som tillkommer betalar du bara om du hamnar i den stat du har önskat, vilket beror på om Educatius har skolplatser kvar i området. Med vårt USA Classic-program kan du välja region och stat och säkra en plats på en high school i Kalifornien. Tänk på att det finns ett begränsat antal platser för ett specifikt områdesval och att de tilldelas enligt principen ”först till kvarn”.

 

  • Med vårt Select-program kan du välja exakt vilken skola eller distrikt i den stad du vill, från San Francisco, Santa Barbara, Los Angeles till Calabasas. Vi har ett brett urval av skolor i Kalifornien vilket innebär att du kan hamna exakt på den plats du vill, där du kan utöva de sporter och välja de ämnen du drömmer om! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den skola som passar dig. Om du väljer Select-programmet har du full kontroll över ditt utbytesår – och kan anpassa det efter vad du vill uppleva! Dessutom får du uppleva mångfalden i stadslivet och kulturen, njuta av soligt vädret och de långa stränder som gör Kalifornien till ett drömresmål för de flesta utbytesstudenter. Med vårt USA Select-program har du full kontroll och väljer den skola som passar dig bäst beroende på vilka specifika önskemål du har när det gäller ämne, konst och sport. Tänk dig att kunna sticka ned till stranden efter skolan… Vi har till och med skolor som ligger direkt på stranden!

Alla kända platser väntar på dig.

Välj vårt Select High School-program och välj din skola i Kalifornien

Ett utbytesår i Kalifornien är perfekt för alla som vill njuta av ett high school-år i solsken! Här är några av våra mest populära high schools i USA, belägna på fantastiska platser, t.ex. El Camino Real Charter high School, Las Virgenes Unified School District och Idyllwild Arts Academy. Med vårt Select-program kan du välja exakt vilken skola du vill gå på i Kalifornien. Du kan gå på high school i Hollywood, på konstskola i Kalifornien eller till och med på en internatskola i LA-regionen. Lev ett traditionellt high school-liv i USA med allt från pep rallies till prom night. Utvidga dina akademiska horisonter på våra privat- och internatskolor. Vi har utmärkta skolor där studenterna bor på campus, till och med en internatskola i Kalifornien med konst som specialitet! Du väljer! Vad du än drömmer om kan du skräddarsy programmet efter dina behov.

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka gratis konsultation