Las Virgenes Unified School District

I Las Virgenes Unified School District finns några av Kaliforniens bästa high schools. Distriktets high schools har en imponerande andel studenter som antas till college på 94 %. Distriktet ligger bara 20 minuter från Malibus prestigefyllda Pepperdine University.

FACILITETER
Studenterna kan på skolornas campusar drar nytta av det soliga vädret året runt på gräsbevuxna spelplaner och parkliknande utomhusmiljöer. På anläggningen finns idrottsarenor, olympiska simbassänger och centra för media och scenkonst.

SPORT OCH KONST
Atleter på college-, proffs- och till och med olympisk nivå har besökt skolornas framstående idrottsprogram. En av skolorna har ett särskilt framgångsrikt brottningsprogram, där laget har kvalificerat sig till divisionsmästerskapen 21 år i rad. Bestämmelser i Kalifornien kan innebära vissa begränsningar för internationella studenter som deltar i sporter på skollagsnivå på sin skola. Kontakta oss för fler detaljer.
Konstprogrammet är också imponerande och här har flera professionella underhållare gått, bland annat Danielle Fishel från Boy Meets World, Ricky Schroder från NYPD Blue samt tre av de som startade bandet Linkin Park.

UTMÄRKELSER OCH PRESTATIONER
En av skolorna i distriktet är en National Blue Ribbon School och California Distinguished School, en utnämning som bara ges till de högst rankade skolorna i staten.

GEOGRAFISK INFORMATION
Staden Calabasas har nyligen blivit känd för att vara hemvist för den berömda familjen Kardashian. Det är ett välmående samhälle med cirka 24 000 invånare och ligger 40 minuters bilresa från Los Angeles nöjesliv och kulturmöjligheter. Calabasas är centralt beläget med tillgång till stränder, vandringsleder, mountainbiking och andra utomhusaktiviteter.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

1) Calabasas High School är en National Blue Ribbon School och California Distinguished School, en utnämning som bara ges till de högst rankade skolorna i staten.
2) Campus ligger mindre än 30 minuter med bil från stranden och mindre än en timme från Los Angeles centrum. Närliggande parker och berg är perfekta för friluftsliv.
3) "Det är en jättebra skola med flera kända studenter. Skolan ligger i en bra stadsdel och skolan har en fantastisk supportgrupp för internationella
studenter!" - Rusty Silva
4) Calabasas High School fick en silverranking i 2017 U.S. News och World Reports lista över bästa high schools.
5) Silver Medal School enligt US News och World Report
6) Internationella studenter paras ihop med en studentambassadör från Calabasas High
7) Klassad som A-skola av Niche.com

information

 • Ålder:
 • 0 - 0 år
 • Estetiska kurser
 • Konst, Keramik, Teckning, Glaskonst, Teater, Teater - teknisk teater, Konsthistoria
 • Ämnen
 • Biologi, Kalkylering AB, Kalkylering BC, Kemi, Datavetenskap A, Engelska språket och komposition, Engelsk litteratur och komposition, Miljövetenskap, Europeisk historia, Rättsmedicin, Franska språket och kultur, Befolkningsgeografi, Fysik: Mekanik, Spanska språket och kulturen, Statistik, USA:s regering och politik, Amerikansk historia, Världshistoria, Yearbook
 • Klubbar
 • Reklamklubb, Animeringsklubb, Schackklubb, Dataklubb, Dansgrupp, Film, Future Business Leaders of America (FBLA), Gaming Arts Club, Gay-Straight Alliance (GSA), Habitat for Humanity, Investeringsklubb, Matteklubb, Robotik och teknik, Scuba Club, Skidklubb, Snowboardklubb, Spanskaklubb, Bordtennisklubb, Undervisning
 • Kurser
 • Konsthistoria, Biologi, Kalkylering AB, Kalkylering BC, Kemi, Datavetenskap A, Engelska språket och komposition, Engelsk litteratur och komposition, Miljövetenskap, Europeisk historia, Franska språket och kultur, Befolkningsgeografi, Fysik: Mekanik, Spanska språket och kulturen, Statistik, USA:s regering och politik, Amerikansk historia, Världshistoria
 • Sporter
 • Amerikansk fotball, Baseball, Basketboll, Cheerleading, Terränglöpning, E-sport, Golf, Lacrosse, Bergsklättring, Fotboll, Softball, Simning och dykning, Tennis, Friidrott, Ultimate Frisbee, Volleyboll, Vattenpolo, Brottning
 • Språk
 • Kinesiska, Franska, Spanska
 • Programstart och längd
 • Hösttermin, Höst, år

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Tidigare studenter berättar

Ellen, utbytesår i Texas

"Min tid som utbytesstudent har nog varit en av de roligaste jag varit med om. Jag har gjort nya saker, träffat nya människor, och utvecklats som person. Jag älskar att testa nya saker och har därför tyckt detta varit superkul."

Francesca, utbytesår i Frankrike

”Under detta år har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv och jag har insett att utbyte är vad du själv gör det till! Du är ansvarig för hur ditt år kommer att utveckla sig, så tveka inte på att ta initiativ.”

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Boka gratis konsultation