banner-img

Caxton College

Skolbeskrivning

Den här skolan är en unik gymnasieskola som är inriktad på att utveckla varje students särskilda talanger och förmågor. Med gemensamma insatser ser skolan till att varje student får ett individuellt stöd. Som engelsktalande skola i Spanien har skolan studenter från många olika länder. Skolan ger studenterna möjlighet att utnyttja teknikens fördelar redan i tidig ålder genom att använda iPads i klassrummet. Det läggs också stor vikt vid idrott och konst: skolan uppmuntrar till fysiskt välbefinnande, lagarbete och självförtroende.

- Brittiska ämnen undervisas av brittiska kvalificerade lärare.
- Undervisning i A level-ämnen sker alltid på engelska. Utbytesstudenterna har fyra lektioner i spanska språket och kulturen varje vecka.

Skolfaciliteter

Bibliotek, vetenskapliga laboratorier, språklaboratorium, musikklassrum, konstklassrum, skolteater, skolmatsal och kök på plats, IKT-rum, audiovisuella rum, kapell, skolklinik och psykolog.

Sportfaciliteter

Gym, sportanläggning med fitnessrum, utomhuspool och uppvärmd inomhuspool. Tennisbanor, paddelbana, två fotbollsplaner av astroturf för 8 spelare på varje sida, basketplaner och multisportplaner. Det finns dessutom många andra sporter som studenterna kan delta i på fritiden.

- Beläget bara 3 km från Medelhavet och 18 km från Valencia.
- Staden har 20 000 invånare.
- Den 45 000 m2 stora anläggningen ligger i ett privilegierat område omgivet av apelsinlundar.
- Valencia är en spännande stad med milda temperaturer och många soltimmar året runt, vilket gör att många evenemang utomhus kan arrangeras utomhus.
- I Valencia finns några av de största spanska stränderna och många familjerestauranger där du kan njuta av den berömda spanska rätten paella, den traditionella valencianska måltiden.

banner-img
banner-img
banner-img

information

  • Ålder:
  • 14 - 18 år
  • Estetiska kurser
  • Konst
  • Ämnen
  • Engelska, Matematik, Vetenskap, Historia, Geografi, Företagsekonomi, Idrott, Litteratur, Psykologi, Samhällsvetenskap, Religiösa studier, Informationsteknik
  • Språk
  • Spanska, Tyska, Franska
  • Programstart och längd
  • Korttid, Flera år, Hösttermin, Höst, år

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Tidigare studenter berättar

Ellen, utbytesår i Texas

"Min tid som utbytesstudent har nog varit en av de roligaste jag varit med om. Jag har gjort nya saker, träffat nya människor, och utvecklats som person. Jag älskar att testa nya saker och har därför tyckt detta varit superkul."

Francesca, utbytesår i Frankrike

”Under detta år har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv och jag har insett att utbyte är vad du själv gör det till! Du är ansvarig för hur ditt år kommer att utveckla sig, så tveka inte på att ta initiativ.”

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Boka gratis konsultation