Select High School

Välj den perfekta skolan på Nya Zeeland

När du ansöker till vårt Select High School- eller Boarding School-program väljer du själv vilken skola i Nya Zeeland som du vill plugga på.

Det är perfekt för dig som har en tydlig bild över hur du vill att ditt utbytesår i landet ska se ut. Kanske vill du läsa särskilda skolämnen, kunna utöva din favoritsport på en högre nivå eller plugga i en viss stad.

Vi erbjuder ett brett utbud av skolor över hela Nya Zeeland. Nedan hittar du våra mest populära high schools och boarding schools.

High Schools i Nya Zeeland

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära skolor på vårt Select High School-program.

Hutt Valley High School, Nordön

Hutt Valley High School hittar du på södra spetsen på Nordön. När du pluggar här har du cirka 15 minuter från storstadspulsen i Nya Zeelands huvudstad Wellington. Skolan erbjuder ett brett utbud av skolämnen och aktiviteter och har något för alla intressen.

Skolan har cirka 1700 studenter vilket gör det till en av de största skolorna inom Wellington-området.

banner-img

Mercury Bay Area School, Nordön

Med dess topputbildning och närhet till natur kommer du som utbytesstudent att trivas utmärkt på Mercury Bay Area School. Skolan är belägen på Nordön, endast ett stenkast från stranden som du och dina vänner kan besöka efter lektionstid.

Skolan erbjuder unika aktiviteter såsom River Swim, klättring, golf, rugby, kricket och många fler. Passa på att prova en ny aktivitet eller att bli riktigt grym på din nuvarande favoritsport.

Boarding Schools i Nya Zeeland

Nedan hittar du information om den internatskola vi erbjuder i Nya Zeeland

banner-img

Scots College, Nordön

På Scots College bor du på internatskola i mysiga huvudstaden Wellington. Skolan var tidigare en historisk pojkskola, men erbjuder nu utbildning för både pojkar och flickor.

Internatskolan erbjuder en utbildning i världsklass och lockar därmed många internationella studenter. Campuset är mycket fint och grönt, och en fantastisk plats att bo på. Att välja att studera på Scots College är ett utmärkt val för dig med höga akademiska mål.

Se till att ansöka i tid för att säkra dig en plats på en av Nya Zeelands främsta internatskolor.

Säkra din skolplats i Nya Zeeland

Träffa oss på en gratis och icke-bindande intervju där vi pratar mer om våra olika skolor i Nya Zeeland. Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta utbytesåret för dig och säkerställer att ditt stora utbytesäventyr blir precis som du vill ha det.    

Boka gratis konsultation