En givande karriär, ett fantastiskt team

Bli del av ett företag som förändrar liv

Att arbeta hos Educatius innebär att du ingår i ett team som förändrar livet för tusentals ungdomar varje år. Det är det mest givande arbete man kan ha: att vägleda studenter som ska i väg på ett utbytesår som ger dem minnen och erfarenheter för livet.

Om du tror på värdet av internationell utbildning och har erfarenhet och kompetens att hjälpa ungdomar att nå sina personliga och akademiska mål får du gärna höra av dig. Kanske är du en tidigare utbytesstudent eller förälder till en utbytesstudent? Då kan du vara den nya medarbetare vi letar efter.

Lediga positioner

Se våra lediga positioner nedan.

Bli en del av vårt internationella nätverk – bli kontaktperson!

Vill du jobba med utbyteselever (16-18 år) som kommer till Sverige? Ett spännande jobb med många kulturella möten! Kontakta oss för mer information! Orter där vi för tillfället behöver utöka personalstyrkan med Lokala kontaktpersoner är:

• Malmö
• Växjö
• Visby
• Motala
• Linköping
• Västerås
• Sandviken
• Umeå
• Skellefteå

Arbetsuppgifter
Som lokal kontaktperson så är du en viktig länk mellan utbyteselever, värdfamiljer, skolor och Educatius. Du håller regelbunden kontakt med dessa och hittar gärna nya värdfamiljer som matchar kommande utbyteselevers ansökningar. Det är ett mycket givande och spännande uppdrag där du samtidigt breddar ditt internationella nätverk. Vi är många som arbetar tillsammans och som lokal kontaktperson är du en viktig del i detta nätverk. Rollen passar utmärkt att ha som ett extrajobb vid sidan av arbete eller studier.

Du arbetar självständigt hemifrån men med stöd från Educatius. 

Egenskaper
Vi vill att du har ett genuint intresse för ungdomar och andra kulturer, samt har erfarenhet av att arbeta med ungdomar t.ex. som lärare, tränare eller ungdomsledare. Du är engagerad, pålitlig och ansvarstagande. Att du också är social och har lätt för att ta kontakt med människor är en mycket viktig egenskap i rollen som lokal kontaktperson. 

Kvalifikationer/Krav
Gymnasial utbildning och vara minst 25 år gammal. Meriterande ifall du har erfarenhet i följande: 

• Utlandstjänstgöring, erfarenhet
• Lärarexamen
• Fritidspedagog
• Övriga språk, undervisning
• Ungdomsverksamhet
• Internationella organisationer

Arbetstid/varaktighet: Extrajobb/deltid
Lön: Lön varierar med antalet utbyteseleverer som placeras och som du är kontaktperson för.
Ansökan: CV + personligt brev till asa.kardell@educatius.org eller info@inbound.educatius.org

Arbeta som ambassadör

Vill du jobba extra, tjäna en slant och dessutom ha kul under tiden? Sök då jobb som ambassadör/lokal representant för oss på Educatius!

Arbetsuppgifter
Arbetet består främst av att genomföra personliga möten & intervjuer med blivande utbytesstudenter (och deras föräldrar) som anmält sitt intresse för Educatius. Under mötet informerar du både studenter och föräldrar om programmet, Educatius och livet som utbytesstudent. Som ambassadör kan du även aktivt jobba med gymnasieungdomar i ditt närområde genom att besöka skolor, lärare och studievägledare och hålla dessa uppdaterade med material och information om våra olika program.

Arbetet innebär stor självständighet och eget ansvar. Det är du som blir Educatius ansikte utåt. Eftersom du mest jobbar på egen hand är dina arbetstider flexibla.

Egenskaper
Du trivs mycket bra med att arbeta med människor. Du är en målmedveten, driven och utåtriktad person som är van att underhålla många kontaktytor samtidigt. Vi förutsätter också att du är serviceinriktad och värdesätter kvalité lika mycket som vi gör.

Kvalifikationer/Krav

Du har helst själv varit utbytesstudent på gymnasienivå eller är förälder till en utbytesstudent. Flytande engelska är ett krav medan övriga språk är meriterande. Vi ser att du har ett stort intresse för ungdomar och ett plus är om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. Du har tagit studenten.

Arbetstid/Varaktighet: Extrajobb/deltid
Lön: Timlön + Provision
Ansökan: CV + personligt brev

Vi tar emot din ansökan på info@nordics.educatius.org

Boka gratis konsultation