Utbytesår i Florida

Studera på en high school i ”the Sunshine State”

The Sunshine State väntar på dig! Åk på ett utbytesår med Educatius och upplev Floridas rika historia och spännande kulturblandning. Utforska Everglades, åk till Disney World i Orlando, upplev Universal Studio, besök NASA Space Centre, ta en tur till Pensacola, upplev gamla historiska fort eller åk på en weekendresa till Bahamas. Ett år (eller en termin!) i Florida är ett unikt tillfälle att få uppleva high school och livet på en av Amerikas mest populära destinationer. Här får du uppleva den spännande kulturen i södra USA.

Populära alternativ i Florida

Få en upplevelse för livet

Att åka iväg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Boka en gratis konsultation eller ladda ned vår high school-guide!

Studera på en high school i Florida

När du väljer att studera utomlands med Educatius hjälper vi dig för att hitta det program som är perfekt för dig. Men oavsett vilket program du väljer kan vi garantera dig livslånga kunskaper, samtidigt som vårt One Team Across the Globe finns med som stöd.

Hos oss hittar du det program som passar dig bäst. Vi kommer här att presentera olika alternativ. Alla våra program är utformade för du ska lära för livet och bli självständig samtidigt som du har ett bra skyddsnät.

    • Med vårt Classic-program kan du mot en extra avgift önska att bli placerad i Florida. Den extra avgiften betalar du bara om verkligen hamnar i Florida, vilket beror på om Educatius har platser kvar i området. Tänk på att det finns ett begränsat antal platser för delstatsval och att de tilldelas enligt principen ”först till kvarn”.

 

  • Med vårt Select-program kan du välja vilken skola (eller distrikt) du vill gå i och i vilken stad eller område, t.ex. Miami , Orlando eller Space Coast. Vi har ett brett urval av kommunala och privata skolor i Florida, vilket gör att du hamnar exakt på den plats du vill och kan utöva de sporter och välja de ämnen du drömmer om! Våra high school-experter hjälper dig att hitta det alternativ som är perfekt för dig. Om du väljer Select-programmet får du full kontroll över ditt utbytesår – och kan anpassa det efter vad du vill uppleva! Det kan vara en privatskola på stranden eller en kommunal skola som har ett särskilt golfprogram! Med vårt USA Select-program har du full kontroll och väljer den skola som passar dig bäst beroende på vilka specifika önskemål du har när det gäller ämne, konst och sport.

 

Välj din high school i Florida i vårt Select-program

Om du vill ha full kontroll över var du vill studera och bo kan du med vårt Select high school-program välja den kommunala, privata eller till och med internatskola som passar dig bäst! Välj bland nästan 20 skolor och hitta den perfekta platsen att tillbringa ditt utbytesår i Florida. Gå på en privatskola om du vill ha unika akademiska konst- och idrottsprogram och en bra förberedelse för universitetsstudier, eller till en kommunal skola om du vill ha en traditionell high school-upplevelse.

En internatskola är perfekt om du föredrar små klasser med mycket uppmärksamhet från lärarna och du bor på campus med bara en kort promenad till skolan varje dag. Du har många olika program att välja bland – bland annat flygkurser för framtida piloter, IB-program, och olika sportakademier. På helgerna kan du delta i roliga aktiviteter med dina nya klasskamrater. Det är en perfekt förberedelse för universitetsstudier – och är samtidigt superkul! När du går på internatskola får du många nära vänner och hittar alltid någon att hitta på roliga aktiviteter med!

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Boka gratis konsultation