Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på Educatius!

Vi har telefontid varje vardag mellan 10:00-15:00.

Telefonnummer: +46 (0)8 – 411 23 30
Mejladress: info@nordics.educatius.org

Utanför kontorstid är studenter och föräldrar välkomna att lämna ett meddelande till oss. Vid akuta fall finns vi alltid tillgängliga och ringer genast upp dig.

Adress:
Educatius
Kungsportsavenyen 32
411 36 Göteborg

Org.nummer:
556721-0819.

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

"*" indicates required fields

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

FAQ

Ju tidigare du ansöker, desto större chans har du att få en plats i programmet! Med ett begränsat antal platser är det vissa destinationer som blir fullbokade snabbare än andra. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Inom kort kommer en av våra high school-experter att ta kontakt med dig. Studierådgivningen är icke-bindande och helt gratis! Detta är också din chans att ställa alla dina frågor, bli guidad till det mest passande programmet för dig baserat på vart du vill studera och vad dina största intressen är. Vår personal ställer frågor för lära känna dig och matcha dig med ett program. Kort därefter får du veta om du har antagits till ett utbytesår med oss!

Ja absolut! Läs mer här på hemsidan eller fråga våra high school-experter under studievägledningen.

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Boka gratis konsultation