NYHETER OCH Erbjudanden

Håll dig uppdaterad!

Explorius blir Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en global ledare inom internationell utbildning.

Läs mer

Early Bird-erbjudande | utbytesprogram 2025/26

Har du någonsin drömt om att bo och studera på high school utomlands? Boka ditt utbytesprogram 2025/26 med vårt early bird-erbjudande innan vi höjer våra priser – gratis avbokning fram till den 1 november 2024 ingår!

Unlock the offer

Enventours Sommarutbyte

Du kan uppleva en rolig och berikande, kortvarig vistelse i USA. Du kommer att utvecklas och ha så mycket roligt att din engelska förbättras bara av farten! Det finns många typer av program att välja mellan; individuella och grupper, från ekologi till rymden, mini high school, akademiska kurser, idrottsläger och mycket mer. 

Läs mer

Global Skills Prep Camp

Att åka på ett utbytesprogram är en fantastisk resa som bara sker en gång i livet. Global Skills Prep Camp är det perfekta sättet att förbereda dig, den innehåller suveräna ”skills” som kulturell medvetenhet, AI-verktyg som underlättar lärandet och självförtroende i att prata engelska.

Läs mer

UPPLEVELSER FÖR LIVET

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en kostnadsfri konsultation med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Boka gratis konsultation