NYHETER OCH Erbjudanden

Håll dig uppdaterad!

Explorius blir Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en global ledare inom internationell utbildning.

Läs mer
Community impact competition cultivate project feature

Educatius Community Impact Competition

Världen är full av utmaningar, men också full av unga människor som är redo att göra skillnad. Educatius Community Impact Competition är framtagen för Educatius internationella utbytesstudenter och alumner som vill använda sina mångkulturella erfarenheter för att göra en positiv förändring.

Läs mer

SISTA CHANSEN FÖR HIGH SCHOOL-UTBYTE I FRANKRIKE!

Drömmer du om att krydda upp din gymnasietid med “haute cuisine” och parisiskt mode? Eller utforska den franska ön Réunion i Indiska oceanen? Vi har begränsat antal platser kvar till underbara Frankrike. Passa på innan det är för sent – boka före 5 mars 2024 för att säkra din plats!

Reservera din plats

UPPLEVELSER FÖR LIVET

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en kostnadsfri konsultation med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Boka studierådgivning