Här får du veta mer om utbytesår på high school

Förberedelserna inför ett utbytesår på high school brukar börja med en massa frågor. Många av svaren får du på vår webbplats och i våra broschyrer eller om du kontaktar oss på telefon eller e-post, men vi anordnar också webbarier där vi lyfter fram vissa program eller ämnen och presenterar några av de personer som arbetar med våra program utomlands. Anmäl dig till vårt nästa webbinarium genom att klicka på det nedan – vi vill gärna träffa dig där!

Match i amerikansk fotboll på Thornton Academy. En grupp spelare och cheerleaders som hejar på.

Få mer information idag

Våra high school-experter finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig bestämma vilket program som passar dig bäst. Kontakta oss idag.

Tidigare utbytesstudenter berättar

En amerikansk student på på ett sportevenemang i USA

Malin

“Min high school-resa började genom att jag laddade ner Educatius guide och sedan deltog jag på ett online informations-möte. Där fick jag jättebra information om hur allt fungerar och jag blev inspirerad om att utforska olika programmen! Jag hamnade i Michigan i USA med Classic-programmet, och mitt år som utbytesstudent är det bästa någonsin!”
– Malin, USA

Porträtt av en manlig student i USA som tar examen. Iklädd vinröd kappa och mössa.

Jonas

“Det var jättebra för mig och mina föräldrar att delta på ett informationsmöte för vi fick massa information och fick möjlighet att ställa frågor direkt till Educatius high school-experter! Nästa steg var att jag bokade en studievägledning där jag fick tips om vilket program som passade just mig!”
– Jonas, Storbritannien

Boka gratis konsultation