USA Boarding Exchange

En fantastisk utbildning till ett överkomligt pris

Amerikanska internatskolor är perfekta när man vill ha en high school-upplevelse med extra allt, men de allra flesta har inte råd med skolavgifter på mellan 35 000 och 65 000 US-dollar per år. Med Boarding Exchange i USA är vi glada att kunna erbjuda ett program för dig som letar efter något i en lägre prisklass.

När du ansöker till programmet hjälper våra high school-experter till att matcha dig med en bra internatskola till lägsta möjliga pris. Du får den exklusiva internatskoleupplevelsen med förstklassiga studier, fantastiska faciliteter, ett stort utbud av fritidsaktiviteter och boende på campus – allt till ett överkomligt pris.

All-inclusive-pris och 24/7-support

I Boarding Exchange-programmet ingår allt du behöver. Skolavgift, boende på campus, helpension med hälsosamma måltider och flygresan ingår. Dessutom får du ett fantastiskt stöd, först från vårt team innan du åker i väg och sedan av vuxna på internatskolan under hela utbytesåret.

Du får välja en favorit från en lista över sporter och ämnen, och vi garanterar att du kommer att placeras på en skola som erbjuder det.

Perfekt för studenter som:

  • vill en internatskoleupplevelse till ett överkomligt pris
  • vill bo och plugga i en trygg och akademisk miljö
  • vill vara omgivna av nya amerikanska och internationella vänner
  • vill ha nära till lektioner och campusaktiviteter under veckorna och helgerna
  • vill ha ett akademiskt försprång inför framtiden

Learn for life

Boarding Exchange i USA är en upplevelse du bara får en gång i livet som ger dig ett försprång inför framtiden. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt utbytesår. Boka sedan en kostnadsfri konsultation med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Inte bara en skola, utan en livsstil

Boarding Exchange i USA är ett roligt, lärorikt och bekvämt sätt att plugga på high school. Du bor på campus bland amerikanska och internationella studenter, där många av dem blir vänner för livet. Du kan välja varje dag välja mellan olika hälsosamma rätter som kan anpassas efter dina kostpreferenser. På fritiden kan du delta i sporter och konstnärliga aktiviteter i moderna faciliteter på gångavstånd från klassrummen. Med Boarding Exchange i USA får du uppleva livsstilen på internat till ett pris som passar din budget.

Tidig ansökan förenklar planeringen

Din plats på Boarding Exchange i USA är garanterad så snart du har antagits till programmet. Inom två till fyra veckor efter att du skickat in din ansökan vet du exakt var du kommer att bo och plugga i USA. På så sätt kan du börja planera och se fram emot ditt utbytesår redan på ett tidigt stadium.

Få ut så mycket som möjligt av Boarding Exchange-programmet

Som Boarding Exchange-student får du välja från en lista med olika alternativ, t.ex. sporter som fotboll, amerikansk fotboll och golf eller konstnärliga aktiviteter som teater och dans. Om du vill ha en mer akademisk inriktning kan du välja Advanced Placement-kurser i ämnen som calculus eller naturvetenskap. Du kan också välja mellan språk som kinesiska, tyska, franska och spanska. Amerikanska internatskolor har omfattande läroplaner med mycket att erbjuda studenter som vill förbereda sig inför framtida universitetsstudier. 

Vill du kunna ta en amerikansk high school-examen?

På vissa skolor kan du få ett high school-diplom efter att ha gått grade 12. Men antalet platser är begränsade så vänta inte utan kontakta oss redan idag. 

Se pris och vad som ingår i vårt Boarding Exchange-program i USA.

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

"*" indicates required fields

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka gratis konsultation