En utbytesorganisation som du kan lita på

Vi guidar dig till det bästa möjliga utbytesåret

Sedan starten år 2002 har vi på Educatius erbjudit utbytesprogram på high school-nivå till svenska ungdomar mellan 14–18 år. Vi är sanna high school-experter med ditt allra bästa i fokus. Vårt jobb är att guida dig till en upplevelse som du kommer minnas och ha fördel av genom hela ditt liv. Vår organisation är byggd på långsiktigt förtroende, samarbete och engagemang. Även om vi har stött på tuffa utmaningar under 2020 och 2021 har vi aldrig svikit våra studenter. Faktum är att vi är en av få utbytesorganisationer som har placerat 100 % av våra bekräftade studenter under både 2020 och 2021. Och om någon student, på grund av specifika utmaningar, inte kunde få sitt första val har de i stället blivit uppgraderade till ett alternativt program utan extra kostnad.

Ta del av våra utbytesstudenters erfarenheter

Våra lokala kontor ger dig den bästa förberedelsen för ditt utbytesår! Du är varmt välkommen att gå med i våra grupper på sociala medier, där du får lära känna andra utbytesstudenter och skapa nya vänskaper redan innan du ger dig ut på ditt utbytesäventyr – följ oss gärna på Instagram, TikTok och YouTube. Vi kan också ge dig direktkontakt med föregående och nuvarande utbytesstudenter som nu är en del av Educatius ambassadörsprogram. På Instagram finns också möjlighet att ställa frågor och se andras frågor när våra nuvarande studenter har sina takeovers. 

Experter på utbytesverksamhet

Educatius har 20 års erfarenhet av utbytesår och har skickat utbytesstudenter världen över där de har uppfyllt sina drömmar om ett high school-år utomlands.  

Educatius erbjuder ett brett utbud av utbytesprogram till hela 12 destinationen med olika utformning. Från traditionella utbytesprogram till skräddarsydda program enligt dina önskemål. Tillsammans hittar vi ett program som passar dig. 

Läs mer om Educatius , vår mångåriga erfarenhet och om vårt One Team Across the Globe.

Varför välja Educatius som din utbytesorganisation?

Vi har lärt oss mycket sedan vi började arbeta med high school-utbyte, och vi har alltid siktat på att hitta den bästa vägledningen för våra studenter och föräldrar. Vi tror att några av anledningarna till att vi har nöjda kunder är:

Bästa förberedelsen

Vi ger våra studenter bästa möjliga förberedelse med start på våra Get Ready-möten. Dessutom är vårt populära Soft Landing Camp inkluderat i alla våra program.

Starka relationer

Under våra nästan 20 år i branschen har vi byggt starka relationer med några av de främsta skolorna och mest välkomnande värdfamiljerna på våra olika destinationer.    

En unik portfölj

Vi erbjuder ett brett utbud av destinationer, skolor, och program. Du kan bland annat välja att spela din favoritsport, studera nära en strand och/eller lägga till andra önskemål kring ditt utbytesår.

Personlig kontaktperson

Alla våra utbytesstudenter har kontaktpersoner både i Sverige och i värdfamiljens närområde, såväl som ett journummer som man kan ringa 24/7.

One Team Across the Globe

Vi tillhör en stor och etablerad organisation, Educatius Group AB, med high school-program över hela världen. Vi arbetar tätt ihop med våra systerbolag och partners, och tillsammans är vi One Team Across the Globe. Detta ger oss unik kontroll och flexibilitet över våra program. 

Läs mer

Vill du veta mer om våra erbjudanden och stipendium?

Under rådgivningen berättar vi mer om våra nuvarande erbjudanden och vilka förmånliga alternativ som finns när det gällande finansiering, rabatter och stipendium när du ansöker till ett utbytesår utomlands med oss. 

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

"*" indicates required fields

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka gratis konsultation