banner-img

Fraser Coast Anglican College

Fraser Coast Anglican College - Igniting the spirit -

Fraser Coast Anglican är ett oberoende P-12 college (skola) som ligger på den vackra Fraser Coast, norr om Brisbane. Det är en akademisk skola med cirka 700 studenter från ”prep” till år 12. Vi har en liten, mycket framgångsrik internationell studentkår som kompletterar våra lokala studenter. På skolan finns ett internationellt team som består av International Business Manager, en heltidsanställd ESL-lärare och en International Support Officer som ger våra internationella studenter extra stöd och omsorg alla dagar dygnet runt.

*Internationella studenter: Långfristiga studier utomlands 1–4 terminer, universitetsförberedande studier 1–5 år.
*Study Tour-program som sträcker sig från studentprogram till lärarprogram. Här kan studenterna dra nytta av resurserna och miljön på Fraser Coast och Fraser Island, som finns med på världsarvslistan, och av vår skolas spännande Outdoor Education Program.
Ett komplett utbud av akademiska ämnen, bland annat:
*Marine Science & Aquatic Practices (ett sällsynt tillfälle att studera en så unik naturvetenskaplig kurs)
*Hospitality
*Språk - franska och mandarin-kinesiska
*Idrott
*Matematik A, B, C, fysik, kemi, biologi,
*Musik, musikfördjupning, kör, band, drama
*En fullständig översikt över ämnena finns på vår webbplats.
Webbplats: www.fcac.qld.edu.au

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

Big Marine Camp äger rum vartannat år. Nästa gång är 2019.

information

 • Ålder:
 • 12 - 19 år
 • Estetiska kurser
 • Konst, Digital animering, Teater, Multimedia
 • Ämnen
 • Företagsekonomi, Kemi, Debatt, Design, Design Technology, Mat och gästfrihet, Geografi, Hälsa, Historia, Gästfrihet, Industriell teknik, Rättskunskap, Marinvetenskap, Matematik, Friluftsutbildning, Idrott, Fysik, Vetenskap
 • Klubbar
 • Rekreation, sport, Skolidrott
 • Sporter
 • Vattensport, Basketboll, Båtsport, Terränglöpning, Ridsport, Gym, Hockey, Kajakpaddling, Mountainbiking, Netball, Orientering, Utbildning i utomhussporter, Rugby, Löpning, Segling, Dykning med tuber, Snorkling, Fotboll, Simning, Tennis, Touch Football, Friidrott, Volleyboll
 • Språk
 • Kinesiska, Franska
 • Programstart och längd
 • Korttid, Flera år, Vårtermin, Vår, år, Hösttermin, Höst, år

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Tidigare studenter berättar

Ellen, utbytesår i Texas

"Min tid som utbytesstudent har nog varit en av de roligaste jag varit med om. Jag har gjort nya saker, träffat nya människor, och utvecklats som person. Jag älskar att testa nya saker och har därför tyckt detta varit superkul."

Francesca, utbytesår i Frankrike

”Under detta år har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv och jag har insett att utbyte är vad du själv gör det till! Du är ansvarig för hur ditt år kommer att utveckla sig, så tveka inte på att ta initiativ.”

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Boka gratis konsultation