banner-img

Katikati College

Katikati College är en skola med studenter i åren 7 till 13, belägen 37 km från Tauranga. Skolan har en stolt tradition av hög akademisk kvalitet som har ett starkt stöd i lokalsamhället.

Skolan har haft ett omfattande utbytesprogram för internationella studenter under många år och har nyligen tagit emot ett begränsat antal avgiftsbetalande studenter.

Skolan har åtagit sig att tillhandahålla en så bra utbildningsmiljö som möjligt för sina studenter genom högkvalitativ undervisning, ett omsorgsfullt omhändertagande och stöd från samhället.

Varje år erbjuds högst 20 internationella avgiftsbetalande studenter en plats vid Katikati College. På grund av det relativt få antalet studenter får alla ett välkomnande bemötande och ett omfattande stöd. De tas om hand av de andra studenterna och blir snabbt en del av skolans gemenskap.

På Katikati College har vi medvetet begränsat antalet internationella studenter för att säkerställa att de som har turen att få en plats får bästa möjliga stöd. Genom vårt Learning Centre får studenterna språkhjälp och integreras snabbt i skollivet.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

information

 • Ålder:
 • 13 - 19 år
 • Estetiska kurser
 • Konst, Konsthistoria, Teater, Målning, Performing Arts, Fotografi, Textilteknik
 • Ämnen
 • Redovisning, Antikens historia, Tillämpad vetenskap, Företagsekonomi, Kemi, Debatt, Design, Design Technology, Tidig barndom, Geovetenskap, Ekonomi, Elektronik, Företagsstudier, Miljövetenskap, Textilteknik, Mat och gästfrihet, Mat och näring, Livsmedelsteknik, Geografi, Hälsa, Historia, Trädgårdsskötsel, Gästfrihet, Humanbiologi, Kapa Haka, Matematik, Metallteknik, Friluftsutbildning, Idrott, Fysik, Robotik, Vetenskap, Samhällslära, Statistik, Teknologi, Turism, Träteknik
 • Klubbar
 • Fitnessklubb, Bush Skills, Livräddning, Rekreation, sport, Skolidrott
 • Sporter
 • Bergsnedfirning, Aikido, Vattensport, Bågskytte, Konstnärlig, Badminton, Balett, Basketboll, Beachvolleyboll, Båtsport, Body Boarding (surf), Boxning, Cricket, Terränglöpning, Cykling, Dans, Dykning, Duathlon, Ridsport, Fiske, Fitness, Futsal, Golf, Gym, Dans - hiphop, Hockey, Inomhusfotboll, Judo, Kajakpaddling, Korfball, Lacrosse, Lawn Bowls, Mountainbiking, Netball, Orientering, Utbildning i utomhussporter, Personlig fitness, Rytmisk gymnastik, Bergsklättring, Rodd, Rugby, Löpning, Segling, Dykning med tuber, Skateboardåkning, Snorkling, Snowboardåkning, Skidåkning, Fotboll, Softball, Squash, Livräddning, surf, Surf Survival, Surfing, Simning, Tee-Ball, Bordtennis, Taekwondo, Tennis, Bowling, Touch Rugby, Friidrott, Trampolin, Triatlon, Volleyboll, Weightlifting, Vindsurfing, Brottning, Segling, Yoga
 • Språk
 • Kinesiska, Franska, Tyska, Italienska, Japanska, Maori, Spanska
 • Programstart och längd
 • Korttid, Flera år, Vårtermin, Vår, år, Hösttermin, Höst, år

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Tidigare studenter berättar

Ellen, utbytesår i Texas

"Min tid som utbytesstudent har nog varit en av de roligaste jag varit med om. Jag har gjort nya saker, träffat nya människor, och utvecklats som person. Jag älskar att testa nya saker och har därför tyckt detta varit superkul."

Francesca, utbytesår i Frankrike

”Under detta år har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv och jag har insett att utbyte är vad du själv gör det till! Du är ansvarig för hur ditt år kommer att utveckla sig, så tveka inte på att ta initiativ.”

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Boka gratis konsultation