Utbytesår i Kalifornien med vårt Classic-program!

Gör ditt områdesval i Kalifornien om du väljer vårt Classic USA High School-programmet

När du väljer vårt USA Classic High School-program har du möjlighet att göra områdesval. Kalifornien är alltid ett av vår mest populära områdesval bland våra utbytesstudenter! Alla drömmer om Kaliforniens stränder och ikoniska sevärdheter. Delstaten är otroligt varierad, med kända storstäder, turistattraktioner, lång kustlinje (och förvånansvärt kallt vatten!), natursköna berg och innovativa företag – en fantastisk plats att tillbringa ditt utbytesår på.

Områdesvalet Kalifornien är i vårt Classic High School-program alltid mycket populärt och här gäller först till kvarn-principen! Om det finns platser tillgängliga placerar vid dig hos en välkomnande värdfamilj i Kalifornien. Här tillkommer en extra avgift som du betalar först när du har fått din placering i Kalifornien bekräftad. Kontakta oss så snart som möjligt för att boka en intervju och säkra din plats!

Perfekt för studenter som

  • Vill få en genuin upplevelse av kulturen och bo i en amerikansk värdfamilj
  • Vill få vänner för resten av livet
  • Vill studera på high school i Kalifornien
  • Inte behöver välja en specifik skola

Få kontakt med en av våra high school-experter

*” anger obligatoriska fält

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Bo i värdfamilj i Kalifornien

Oavsett var du kommer att bo under ditt USA Classic High School-program placerar vid dig hos en noggrant utvald värdfamilj och du går sedan på en skola i närheten av värdfamiljens hem. Förutom din värdfamilj har du också en lokal representant som du kan kontakta under hela ditt utbytesår.

Tidigare utbytesstudenter berättar

Axel

“Jag älskar det här stället! Vi är som en enda stor familj; alla känner alla. Jag ska se till att uppleva så mycket som möjligt under min tid här!”
– Axel på Idyllwild Arts Academy, Kalifornien

Maria

”Soft Landing Camp var verkligen något av det roligaste jag någonsin gjort. Sightseeing, shopping och mycket mer stod på schemat.”
– Maria, om Soft Landing Camp i New York ”

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Vi har skapat en kort guide som kan hjälpa dig att planera ditt utbytesår i USA. Boka en gratis studierådgivning med oss för att göra drömmen till verklighet.

Är det något specifikt du vill kunna välja under ditt utbytesår i Kalifornien

Om du vill ha garanti för att bo nära stranden, i en viss stad eller om vill kunna välja ett specifikt ämne eller en specifik sport kan du överväga en av våra skolor i Select-programmet eller en internatskola i Kalifornien! Du kan välja det Select-alternativ eller den internatskola som uppfyller alla dina krav (vare sig det handlar om en sport, ett specifikt ämne, en viss ort eller ett konstprogram) – eller låta vårt team hjälpa till att hitta den skola i vårt Select High School-program som passar dig bäst!

Boka gratis konsultation