Torrance Unified School District

Torrance Unified School District erbjuder studenterna en autentisk amerikansk high school-upplevelse i Kaliforniens äldsta high school. Distriktet var listat som en 2017 California Honor Roll School District.

FACILITETER
Varje skola har 100 eller fler klassrum, gym, datalabb och idrottsanläggningar. Några av distriktets skolor har genomgått omfattande uppgraderingar och renoveringar och dess äldsta high school har undervisat studenter i mer än 100 år. Dessutom är en av deras skolor listade på US National Register of Historic Places.

SPORT OCH KONST
Torrance Unified idrottslag har vunnit många titlar i baseboll, fotboll, golf, softball, tennis och volleyboll. Flera professionella idrottare har tagit examen från skolan, särskilt MLB-spelare. Bestämmelser i Kalifornien kan innebära vissa begränsningar för internationella studenter som deltar i sporter på skollagsnivå på sin skola. Kontakta oss för fler detaljer.
Förutom olika konstkurser som drumline och fotografering kan studenterna delta i över 50 klubbar och fritidsaktiviteter som mode och ukulele.

UTMÄRKELSER OCH PRESTATIONER
Torrance Unified School District utsågs till en California Distinguished School av US Department of Education och distriktet utnämndes till ett 2017 California Honor Roll School District.

GEOGRAFISK INFORMATION
Torrance, Kalifornien ligger en timme söder om Los Angeles. Här råder varma temperaturer och låg luftfuktighet året runt. Staden är listad som en av de 30 bästa städerna att bo i USA av Niche.com. Studenterna kan utforska många museer, besöka stränder och aktivera sig på cykelvägar och skateparker. Torrance är ett kustsamhälle med en 2,5 km lång strand längs Stilla havet.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

-2017 Honor Roll School District
-Kända skolor som har använts som inspelningsplats i många filmer och TV-program.
-Torrance rankas som en av 30 bästa städerna att bo i i Amerika

information

 • Ålder:
 • 14 - 18 år
 • Estetiska kurser
 • Konst, Fotografi
 • Ämnen
 • Biologi, Kalkylering AB, Kalkylering BC, Kemi, Regering och politik, Engelska språket och komposition, Miljövetenskap, Befolkningsgeografi, Japanskt språk och kultur, Makroekonomi, Fysik C: Elektricitet och magnetism, Fysik: Mekanik, Psykologi, Spanska språket och kulturen, Statistik, Amerikansk historia, Världshistoria
 • Klubbar
 • Animeringsklubb, Amerikanska röda korset, Konstklubb, Kristen kultur, Schackklubb, Debatt, Modeklubb, Gemenskap av kristna idrottsutövare, Film, Gay-Straight Alliance (GSA), Gitarr- och ukuleleklubb, Hip Hop-entusiaster, Mänskliga relationer, Interact Club, Japansk kultur, Koreansk klubb, Latinsk kultur, Muslimsk studentförening, Pacific Island Club, Science fiction-klubb, Vetenskapsolympiad, Skotsk-irländsk klubb, Sydasiatisk kultur, Surfklubb, UNICEF
 • Kurser
 • Biologi, Kalkylering AB, Kalkylering BC, Kemi, Regering och politik, Engelska språket och komposition, Miljövetenskap, Befolkningsgeografi, Japanskt språk och kultur, Makroekonomi, Fysik C: Elektricitet och magnetism, Fysik: Mekanik, Psykologi, Spanska språket och kulturen, Statistik, Amerikansk historia, Världshistoria
 • Sporter
 • Terränglöpning, Fotboll, Vattenpolo, Basketboll, Fotboll, Brottning, Baseball, Golf, Simning, Tennis, Friidrott, Volleyboll, Terränglöpning, Golf, Tennis, Volleyboll, Basketboll, Fotboll, Vattenpolo, Softball, Friidrott, Simning
 • Språk
 • Japanska, Koreanska, Spanska
 • Programstart och längd
 • Vårtermin, Hösttermin, Höst, år

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Tidigare studenter berättar

Ellen, utbytesår i Texas

"Min tid som utbytesstudent har nog varit en av de roligaste jag varit med om. Jag har gjort nya saker, träffat nya människor, och utvecklats som person. Jag älskar att testa nya saker och har därför tyckt detta varit superkul."

Francesca, utbytesår i Frankrike

”Under detta år har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv och jag har insett att utbyte är vad du själv gör det till! Du är ansvarig för hur ditt år kommer att utveckla sig, så tveka inte på att ta initiativ.”

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Boka gratis konsultation