Boarding School i USA

Unika erfarenheter

Du kanske tänker på internatskolor som tråkiga institutioner med strikta regler och rutiner. Den uppfattningen kommer ändra sig när du har upplevt ett år på en internatskola i USA.

På vårt Boarding School-program får du helt enkelt mer av allt. Mer akademisk utmaning, mer stöd från lärarna, mer fritidsaktiviteter och mer förberedelser inför universitetet. Många av de skolor vi samarbetar med har specialprogram som STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), AP-kurser, robotik, språk eller entreprenörskap. Exempel på kreativa kurser kan vara balett, filmproduktion, musik eller sportaktiviteter som golf, ridning – till och med pilotutbildning.

”Learn for life” i en av våra internatskolor över hela USA

Vårt Boarding School-program finns i Kalifornien, Texas, Florida, Boston, Washington D.C., Connecticut, New York och Arizona.

Perfekt för studenter som

  • vill välja en skola som passar med deras intressen
  • vill bo och plugga i en trygg, akademisk miljö
  • vill vara omgivna av nya amerikanska och internationella vänner
  • vill ha nära till lektioner och campusaktiviteter under veckorna och helgerna
  • vill ha ett akademiskt försprång inför framtiden

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i USA. Boka sedan en kostnadsfri konsultation med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Live where you learn, love where you live

Som utbytesstudent på en internatskola bor du på campus tillsammans med andra studenter från både USA och andra platser i världen. Du kan ligga och dra dig lite längre på morgonen eftersom klassrummen bara ligger ett stenkast bort. Hungrig? Måltiderna tillagas av en kock som gärna tar hänsyn till eventuella kostrestriktioner och kanske till och med plockar ingredienser från skolans ekologiska trädgård. Det är ett bekvämt sätt att tillbringa sitt utbytesår, eftersom boende, måltider och många skolaktiviteter ingår i programpriset.

Språkkurs i engelska

Get Ready Online Course är till för att förbereda blivande utbytesstudenter inför det nya spännande livet utomlands. Tillsammans med en mindre grupp andra utbytesstudenter från hela världen förbättrar du dina kunskaper i engelska samtidigt som du lär dig hur vardagslivet kan se ut som utbytesstudent i ditt värdland. Vi rekommenderar den här kursen för studenter som ska till USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Australien och Nya Zeeland.

tidigare utbytesstudenter berättar

silvia

“En av de bästa sakerna med att gå på internat är att jag får uppleva hela året med både lokala och internationella studenter. Klasserna är små, så vi får bra uppföljning. Efter skolan har vi alltid mycket
roliga aktiviteter och häng.”

– Silvia på Northland Scholars Academy, Wisconsin

Matilda

”Att vara en del av laget och känna lagkänslan är helt fantastiskt. Alla var så himla inbjudande och snälla under min första träning. De ställde massor med frågor om Sverige och man får ganska snabbt kontakt med folk.”
– Matilda i Michigan, USA.

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Boka gratis konsultation