English Prep Camp

Förberedande engelskakurs för utbytesstudenter

Få bästa möjliga start på ditt utbytesår genom att bättra på dina engelskakunskaper och lära dig så mycket som möjligt om det land du ska bo i. På vår onlinebaserade engelskakurs, English Prep Camp, använder vi roliga och interaktiva aktiviteter för att förbättra din engelska och förbereda dig på olika situationer i ditt nya hemland. Kursen är framtagen och utvecklad specifikt för utbytesstudenter som ska resa till USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Nya Zeeland eller Australien! Under kursen förbättrar du inte bara dina språkkunskaper blir du också väl förberedd inför ditt utbyte utomlands.

35 timmar som förbereder dig inför ditt livs bästa år.

English Prep Camp är ett 35-timmarsprogram som genomförs under 10 lördagar, mellan 10.00 och 13.45 med en rast på 15 minuter. Alla lektioner hålls live och är interaktiva. Grammatik är en del av programmet, men fokus ligger på att lyssna och prata.

English Prep Camp kostar 2 200 SEK och hålls online.

Kontakta oss för aktuella kursstarter!

Perfekt för studenter som

  • vill förbereda sig inför sitt utbytesår och lära sig mer om sitt framtida värdland
  • vill träffa och lära känna andra utbytesstudenter
  • vill förbättra sin engelska innan utbytesåret börjar

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en kostnadsfri konsultation med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Interaktiv kurs i liten grupp

Vi anser att språkinlärning ska ske i små grupper, så därför har vi max 10 studenter i våra klasser. Du kan då interagera bättre med andra utbytesstudenter från hela världen och få all uppmärksamhet du behöver från din lärare.

Lär dig mer om ditt framtida värdland innan du åker

Förutom att du förbättrar din engelska får du också lära dig mer om ditt värdland, som dess kultur, folk och livsstil. Vi använder spel som Kahoot för att göra inlärningen roligare och tittar på TV- och filmklipp som är populära i ditt värdland.

Träffa andra utbytesstudenter

Genom English Prep Camp får du snabbt nya vänner från hela världen som, precis som du, förbereder sig för sitt livs äventyr. Du skulle kunna hamna i en klass med en italiensk, tysk, fransk, norsk, dansk och finsk student!

Certifierade lärare med engelska som modersmål

Du är i goda händer på din Get Ready Online Course. Vårt team på 45 personer har alla engelska som modersmål och är certifierade lärare med minst två års erfarenhet av undervisning i engelska. Vi skapar vårt eget kursmaterial med innehåll som är anpassat för studenter som åker på utbytesår. Materialet uppdateras löpande och anpassas efter vad som händer i värdlandet.

Lektioner skräddarsydda för dina språkkunskaper

English Prep Camp är en språkkurs där lektionerna hålls till 100% på engelska. Men du kommer hänga med. Innan kursen börjar testar vi dina kunskaper i engelska och placerar dig med studenter som är på samma nivå som du. Du har samma kursinnehåll och aktiviteter som studenter på andra nivåer, men engelskundervisningen är anpassad så att den bygger på det du redan kan.

Är du intresserad av kursen? Kontakta oss!

När du är färdig med kursen har du förbättrat din engelska, fått en rejäl självförtroendeboost och är redo för de fantastiska och livsförändrande äventyr som väntar på dig i ditt nya värdland. Och du kommer dessutom ha lärt känna andra studenter som snart ska ut på samma äventyr! 

Är du redo för en förberedande kurs? Fyll i formuläret nedan för att få mer information om English Prep Camp.

Sätt igång med din planering redan idag! Träffa oss på ett kostnadsfritt och icke-bindande möte för att få mer information om våra onlineprogram.

"*" indicates required fields

Hidden
Studentens födelsedatum
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka gratis konsultation