En bärbar dator står på ett bord med böcker i bakgrunden.

Online språkkurs i spanska

Vi erbjuder en tre veckor lång förberedande onlinekurs i spanska för att se till att du är så väl förberedd som möjligt inför ditt utbytesprogram. Kursen äger rum i slutet av sommaren, precis innan ditt utbyte börjar.

Vi rekommenderar alla att delta på kursen, inte bara för att öva språket utan också för att få värdefulla insikter i den spanska kulturen och vardagen. Du kommer också att få möjlighet att träffa andra utbytesstudenter som också ska till Spanien. Du kanske till och med träffar några av dem igen på Soft Landing Camp eller under din tid i Spanien.

Om kursen
Kursen genomförs via Zoom och består av spanska lektioner och workshops på både spanska och engelska. Vi samarbetar med en certifierad skola i den välkända universitetsstaden Salamanca. Alla studenter kommer att få ett diplom vid slutet av kursen.

Du kommer att delta på lektioner i 2-3 timmar varje morgon från måndag till fredag. Under dessa lektioner går du igenom grammatik och lär dig ett grundläggande ordförråd, lär dig värdefulla uttryck och deltar i frågesporter och spel med dina klasskamrater. Varje timme tar dig närmare ditt mål: att känna dig säkrare och kommunicera bättre på spanska.

Varje måndag, onsdag och torsdag anordnas engagerande workshops där du kan lära dig mer om spansk kultur, geografi, historia, festligheter, musik, politik och mycket mer.

Kursens längd

Tre hela veckor

Få kontakt med en av våra high school-experter

"*" indicates required fields

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Gratis och anpassad efter kunskapsnivå

Kursen i spanska är kostnadsfri och ingår som en del av programmet. Varje klass har plats för maximalt 12 elever. Skolan kommer att bedöma och placera eleverna i nivåer baserat på ett test. Detta säkerställer att alla elever får en lämplig svårighetsgrad för sina kunskaper och hjälp med sina behov. Du kommer att ha totalt 28 timmars lektionstid och nio kulturella workshops, som vardera varar i 55 minuter.

Tidigare utbytesstudenter i Spanien berättar

Angelina

“Spanjorer är några av de mest direkta, men också de mest uppriktiga människor du kan träffa. Det var därför väldigt lätt att lära känna den spanska kulturen och livsstilen.”
– Angelina i Santa Pola, Spanien

Elin

“Gud vad roligt och fantastiskt jag har haft det. Har träffat så mycket underbart folk som är så glada och roliga”
– Elin, om Soft Landing Camp i Barcelona “

Få upplevelser för livet

Att åka iväg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Spanien. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Soft Landing Camp i Barcelona

Innan ditt high school år i Spaninen börjar får du bekanta dig med härliga Barcelona på vårt populära Soft Landing Camp. Du och dina framtida klasskamrater får en introduktion till den vackra storstaden och chansen att lära känna varandra bättre.

Boka gratis konsultation