Select High School

Välj den perfekta skolan i Spanien

När du ansöker till vårt Select High School-program får du själv vilka vilken skola i Spanien du vill plugga på.

Det är det perfekta alternativet för dig som vill ha mer kontroll över ditt utbytesår i Spanien. Kanske vill du läsa några speciella skolämnen, gå på en engelsk skola eller utöva din favoritsport?

Skolor i Spanien

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära skolor på vårt Select High School-program. 

banner-img

Colegio Internacional Alminar, Sevilla

Plugga på Colegio International Alminar beläget 10 minuter från härliga Sevilla. Skolan har utmärkta akademiska program och erbjuder sportfaciliteter med brett utbud av olika aktiviteter att tillägna på sin fritid. Testa judo, simning, gymnastik och många andra sporter!

banner-img

Caxton College, Valencia

Plugga på privatskolan Caxton College och gör läxorna med Medelhavet som utsikt! Skolan ligger ett stenkast från semesterpopulära staden Valencia. Skolan har 1500 studenter där cirka 20 % av dem är internationella studenter.

Undervisningen sker på engelska, så detta alternativ är perfekt för dig som vill förbättra dina kunskaper i både engelska och spanska under utbytesåret.

Säkra din skolplats i Spanien

Träffa oss på en gratis och icke-bindande intervju där vi pratar mer om de olika skolorna och skolvalen i Spanien. Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta utbytesåret för dig och säkerställer att ditt spanska utbytesäventyr blir precis som du vill ha det.

Boka gratis konsultation