Academic Exchange i USA

Ett år att uppfylla dina drömmar

Äventyr och överraskningar är en del av hela high school-upplevelsen. Men för vissa studenter är utbytesåret också en möjlighet att fokusera på ett visst ämne, utöva sin favoritsport eller bo i ett varmt klimat. Om det är den upplevelsen du är ute efter kan Academic Exchange-programmet vara rätt val för dig.

Precis som vårt Select-programmet är Academic Exchange-programmet flexibelt och gör det relativt enkelt att åka till USA på ett F-1-visum – det vanligaste för internationella studenter i USA. Med det finns två viktiga skillnader: med Academic Exchange-programmet kan du inte välja en specifik skola. Och du betalar mycket mindre än du skulle göra på Select-programmet.

Academic Exchange passar för studenter som

  • vill bo hos en amerikansk värdfamilj
  • vill plugga på en skola som erbjuder ett visst ämne, en sport du gärna vill utöva eller ett program du är intresserad av
  • tidigt vill veta var du kommer att bo
  • vill ha ett akademiskt försprång

En grupp med cheerleaders står i två rader, iklädda vita dräkter och vita rosetter i håret.

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i USA. Boka sedan en kostnadsfri konsultation med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Välj ämne, sport eller klimat

Du får välja ett av följande alternativ och sedan ser vi till att du blir placerad i en skola som erbjuder det!

  • Sport: fotboll, amerikansk fotboll, tennis, golf, basket, friidrott, volleyboll (endast för tjejer) och cheerleading.
  • Skolämnen: drama/teater, konst, musik, franska, spanska och tyska. Du kan även välja AP-kurser inom fysik, biologi och calculus.
  • Klimat: varmt klimat året runt

Skolorna i Academic Exchange-programmet

Alla skolor på vårt Academic Exchange-program har en hög akademisk standard och moderna faciliteter. Vi samarbetar bara med skolor som har minst 150 elever för att du ska ha ett brett utbud av akademiska, sociala och kulturella möjligheter.

Vår 100 % Host Family Happiness Commitment

Vi är mycket noga med att placera alla utbytesstudenter hos bra värdfamiljer. Men ibland visar det sig antingen före eller under utbytesåret att den familj vi har valt inte var någon bra matchning. Inga problem. Om situationen inte går att lösa hittar vi en annan värdfamilj åt dig. Så fungerar vår 100% Host Family Happiness Commitment.

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

"*" indicates required fields

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka gratis konsultation