hero-girls-with-flag-uk

Resor under utbytesåret i Storbritannien

Som utbytesstudent i Storbritannien får du fantastiska möjligheter att lära dig mer om livet i flera olika länder som alla är en del av Storbritannien och Irland. Vi arrangerar flera resor i dessa länder för att du ska få chansen att lära dig ännu mer om dem!

Tillsammans med andra utbytesstudenter, erfarna guider och vår engagerade personal får du möjlighet att åka på vår Ireland Tour samt besöka den brittiska huvudstaden London.

Se våra arrangerade resor och tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

Ireland Tour

Ta chansen och upptäck Irland, även känt som ”den gröna ön”! På en 4-dagarsresa hinner vi täcka in det mesta och besöker både Irland och Nordirland.  

Vi upptäcker de två huvudstäderna Dublin och Belfast, stannar på några platser där Game of Throne’s spelades in, besöker Titanic Centre och åker på en Dublin Viking Boat Tour bland mycket annat.  

Det är en unik möjlighet att besöka två länder på samma ö och lära sig mer om deras intressanta historia. 

London Calling – again

När du åker på ett utbytesår till Storbritannien med oss ingår vårt Soft Landing Camp in London. Om du inte får nog av denna härliga stad (för vem får?) erbjuder vi dig chansen att åka till London igen! 

Häng med på en 3-dagarsresa där vi bland annat åker på en guidad stadstur, går på en West End-musikal, besöker Madame Tussaud’s, Platform 9 ¾ och åker båt ner för Themsen-floden mellan Westminster och Greenwich.  

Det är en rolig resa där du får möjlighet att träffa vänner från Soft Landing Camp.  

Få upplevelser för livet

Att åka i väg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Boka en gratis studierådgivning med oss för att göra drömmen till verklighet.  

Boka gratis konsultation