Select High School

Välj den perfekta skolan på Irland

När du ansöker till vårt Select High School- eller Boarding School-program får du själv vilka vilken skola på Irland du vill plugga på.

Det är det perfekta alternativet för dig som redan vet hur du vill att ditt utbytesår i landet ska se ut. Kanske vill du läsa några speciella skolämnen, utöva din favoritsport eller plugga i en specifik stad.

Vi erbjuder ett brett utbud av skolor på Irland. Nedan hittar du några av våra mest populära high schools och boarding schools.

hero-ireland-citylife

High schools på Irland

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära skolor på vårt Select High School-program.

banner-img

Sutton Park School, Dublin

En mycket populär skola beläget i vacker omgivning med närhet till storstadspulsen i Dublin. Detta är drömskolan för dig som vill förbereda dig för eftergymnasiala studier och verkligen uppleva Irland!

På Sutton Park School kan du som är intresserad av sport tillägna din fritid på en av skolans många sportanläggningar. Här kan du öva på hockey, basket, badminton eller varför inte ett träningspass i skolans egna gym?

banner-img

Sligo Grammar School, Sligo

Sligo Grammar school ligger i nordvästra Irland med utsikt över Garavogue-floden. Skolan är mest känd för sin akademiska profil och breda utbud av sport och aktiviteter. Här kan du bland annat gå med i rugby- eller hockeylaget eller varför inte sjunga i deras prisbelönta skolkör?

På Sligo Grammar School har du inte bara irländska klasskompisar. Förra läsåret tog de emot utbytesstudenter från Tyskland, Mexiko, Ukraina, Ryssland och Spanien.

Åk på utbytesår hit och få vänner över hela världen!

Nagle Community College, Cork

Nagle Community College är en skola i vackra staden Cork. Skolan är populär för dess härliga atmosfär och fokus på eleverna. Behöver du som utbytesstudent extra hjälp kan du vända dig till studie- och yrkesvägledaren som alltid finns tillgänglig.

Skolans öppna inställning och breda utbud av aktiviteter gör den till ett populärt val bland våra utbytesstudenter. Här kan du bland annat testa gaelisk fotboll, golf, friidrott, basket och volleyboll.

Boarding Schools på Irland

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära skolor på vårt Boarding School-program.

banner-img

Kilkenny College, Kilkenny

På Kilkenny College ligger sport i centrum! En internatskola med ett brett utbud av sporter och aktiviteter. Perfekt för dig som vill plugga på en skola med högt tempo! Här kan du gå med i skolans hockey-, fotboll- eller rugbylag.

På vardagarna bor du på skolan tillsammans med dina klasskompisar och helgerna tillbringas hos en värdfamilj! Ett utmärkt skolalternativ för dig som vill uppleva det bästa av två världar!

Royal School, Kilkenny

En fantastisk skola beläget i Kilkenny. Skolan har haft studenter i korridorerna i över 400 år. Skolans pedagogiska lärare fokuserar på att du som student ska utmanas och förberedas inför universitetsstudier.

På Royal School har du en aktiv fritid där du bland annat kan testa hockey, rugby, basket, fotboll, schack och mycket mer. Vardagarna tillbringas på skolan tillsammans med dina klasskompisar medan du på helgen bor hos en värdfamilj i närområdet.

Säkra din skolplats på Irland

Träffa oss på en gratis och icke-bindande intervju där vi pratar mer om de olika skolorna och skolval på Irland. Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta utbytesåret för dig och säkerställer att ditt stora äventyr blir precis som du vill ha det. 

Boka gratis konsultation