Select High School i USA

Det skräddarsydda utbytesåret

Ditt utbytesår i USA kommer att forma resten av ditt liv. Varför inte skräddarsy det efter dina intressen och ambitioner? Precis det kan du göra med Select High School.

Börja med att välja vart du vill åka. Du kan antingen söka efter skolor som erbjuder det du vill ha eller söka på den plats där du vill bo och sedan hitta rätt skola. I båda fallen är det du som bestämmer hur du vill att ditt liv som amerikansk high school-student ska se ut.

Educatius har det mest omfattande utbudet med high schools av hög kvalitet för utbytesstudenter i USA. Vi är övertygade om att du hittar en kommunal eller privat skola som ger dig den akademiska utmaning och de roliga aktiviteter som du är ute efter.

När vi har fått klartecken om din skolplats matchar vi dig med en värdfamilj i närheten. De kommer att ge dig trygghet och fungera som språngbräda till den amerikanska kulturen. Tack vare vår Host Family Happiness Commitment har du en värdfamilj som garanterat ger dig stöd och vägledning under hela utbytesåret.

Nu är det bara för dig att bestämma hur du vill att ditt år ska se ut.

Perfekt för studenter som

  • Vill du ha full kontroll och kunna välja den perfekta skolan
  • Vill plugga på en specifik plats
  • Planerar att delta i specifika sporter, klubbar och aktiviteter
  • Har för avsikt att plugga specifika ämnen och avancerade kurser

En grupp studenter i USA på väg till bal

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Spanien. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Dagens beslut formar din framtid

Med Select High School har du kontroll över ditt utbytesår. Det är upp till dig att välja vart du åker, vad du vill plugga och hur du tillbringar din fritid. Men det är inte alltid lätt att fatta dessa beslut, särskilt inte när man står inför ett livsavgörande äventyr.

Kanske har du och dina föräldrar olika uppfattningar om vad som är viktigt och hur ditt utbytesår ska se ut. Det händer ofta och är helt okej. Då kan det vara bäst att låta alla säga sitt och sedan kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt balans mellan det som är nödvändigt och det som vore trevligt.

Låt oss på Educatius hjälpa dig. Vi är experter på high school.

Studenter med bärbara datorer

Get Ready Online Course

Få bästa möjliga start på ditt utbytesår genom att bättra på dina engelskakunskaper och lära dig så mycket som möjligt om det land du ska bo i. På vår onlinebaserade engelskakurs, Get Ready Online, använder vi roliga och interaktiva aktiviteter för att förbättra din engelska och förbereda dig på olika situationer i ditt nya hemland. Kursen är framtagen och utvecklad specifikt för utbytesstudenter som ska resa till USA och andra engelsktalande länder!

Läs andra utbytesstudenters erfarenheter

TIPS TILL UTBYTESSTUDENTER

Läs blogg

Hur övertalar man sina föräldrar att få åka på utbytesår?

Läs blogg

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Boka studierådgivning