Välj den perfekta skolan i USA

När du ansöker till vårt Select High School– eller Boarding School-program väljer du själv vilken skola i USA du vill plugga på.

Det är perfekt för dig som redan har en tydlig bild på hur ditt utbytesår i landet ska se ut. Kanske vill du läsa särskilda skolämnen, kunna gå på en speciell sport eller plugga i dina drömmars stad.

Vi erbjuder ett brett utbud av skolor över hela USA – och många på välkända platser. Nedan hittar du några av våra mest populära high schools och boarding schools.

Utbytesstudent med värdfamilj på sportevenemang

High schools i USA

Nedan kan du läsa om några av våra mest populära skolor och skoldistrikt inom vårt Select High School-program i USA. Skolorna är bara några få exempel på skolor du kan välja bland, detta för att ge dig en bild av vad programmet har att erbjuda. 

banner-img

El Camino Real Charter High School, Kalifornien

El Camino Real Charter High School är ett heltäckande, självständigt fyraårigt gymnasium som ligger i West San Fernando Valley. Distriktet har studenter från Woodland Hills, West Hills och Woodland Park. Skolan är belägen ungefär en halvtimmes bilresa från Los Angeles.

Läs mer om El Camino Real Charter High School

banner-img

Las Virgenes Unified School District, Kalifornien

I Las Virgenes Unified skoldistrikt hittar du några av Kaliforniens bästa high schools. Skolorna erbjuder dig bland annat goda förutsättningar för att kunna plugga vidare på college. I och med att det är sol året om finns det goda möjligheter till flera olika utomhusaktiviteter i skolornas fina faciliteter.

Läs mer om Las Virgenes Unified School District

Våra high schools i Kalifornien

banner-img

Winthrop High School, Massachusetts

Winthrop High School är mest poppis för sitt goda akademiska rykte. Skolan erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och skolämnen. Skolan är belägen cirka 10 minuter från downtown Boston i populära delstaten Massachusetts, nära prestigeuniversiteten Harvard och MIT.

Läs mer om Winthrop High School

Våra high schools i Massachusetts

banner-img

Scottsdale Unified School District, Arizona

Scottsdale Unified skoldistrikt anses vara en av dom bästa skolorna i Arizona. Skoldistriktet är beläget cirka 20 minuter utanför Phoenix. Scottsdale är en urban storstad känd för dess varma väder och refereras ofta till “golfarens paradis”.

Boarding schools i USA

Nedan hittar du ett urval av våra populäraste skolor på vårt Boarding School-program. 

banner-img

Idyllwild Arts Academy, Kalifornien

Idyllwild är en konstfokuserad privat internatskola i Kalifornien. Skolan erbjuder lektioner i skrivkunskaper, dans, teater, musik, mode, film och digitala medier. Skolan är belägen cirka två timmar sydöst om Los Angeles.

Säkra din skolplats i USA

Träffa oss på en gratis och icke-bindande intervju där vi pratar mer om våra olika skolor i USA. Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta utbytesåret för just dig och ser till att ditt stora amerikanska utbytesäventyr blir precis som du önskar. 

Boka gratis konsultation