Cheshire College South & West

Cheshire College South & West är en ledande skola i norra England som erbjuder ett stort utbud av A Level- och BTEC-kurser. CCSW ligger i vackra och lummiga Cheshire och är känt för att ge studenterna en förstklassig utbildning och för att ge dem de färdigheter, erfarenheter och kvalifikationer som förbereder dem för deras framtida karriär eller högre studier på universitet. Skolan hjälper studenterna att bygga upp ett självförtroende som sedan blir ett värdefullt bidrag till företag och den lokala ekonomin i framtiden. CCSW är stolt över att kunna erbjuda utmärkt utbildning på toppmoderna campus. Studenterna har tillgång till inspirerande lokaler i världsklass, vilket är resultatet av en investering på 140 miljoner pund i den senaste tekniken och realistiska arbetsmiljöer. Samtliga tre campus på tre platser – Crewe, Ellesmere Port och Chester – erbjuder en trygg, positiv och innovativ utbildningsupplevelse som garanterar att studenterna når sin fulla potential. Med goda provresultat och fantastiska utvecklingsvägar är skolan ett perfekt val för ambitiösa internationella studenter.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

1) Skolan har ett engagerat internationellt team.
2) Enastående faciliteter, inklusive idrottsarena och moderna klassrum.
3) CCSW Scholars Programme ger vägledning och förberedelse inför de intervjuer som väntar studenter som söker till något av Oxbridge-universiteten.
4) Sportakademierna kan erbjuda: fotboll, basketboll, netball, friidrott, boxning.
5) Tre campus på tre orter, alla med faciliteter i världsklass

information

 • Ålder:
 • 16 - 18 år
 • Estetiska kurser
 • Mode, Konst, Grafisk konst, Teater, Fotografi, Dans, Makeup-artisteri, Digital media, Performing Arts
 • Ämnen
 • Biologi, Företagsekonomi, Kemi, Klassiska studier, Datavetenskap, Ekonomi, Engelska, Matematik, Geografi, Geologi, Historia, Rättskunskap, Mediastudier, Filosofi, Idrott, Fysik, Politisk vetenskap, Psykologi, Sociologi, Tillämpad vetenskap, Informationsteknik, Konstruktion, Teknik, Frisör, Hälsa och social omsorg, Resor, Gästfrihet, Kockutbildning, Sportvetenskap, Engelsk litteratur och komposition
 • Klubbar
 • Volontärarbete
 • Sporter
 • Basketbollakademi, Fotboll, Boxning, Volleyboll, Badminton, Netball, Bordtennis, Rounders
 • Språk
 • Engelska för internationella studenter, Franska, Spanska, Tyska
 • Programstart och längd
 • Flera år, Vårtermin, Hösttermin, Höst, år

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Tidigare studenter berättar

Ellen, utbytesår i Texas

"Min tid som utbytesstudent har nog varit en av de roligaste jag varit med om. Jag har gjort nya saker, träffat nya människor, och utvecklats som person. Jag älskar att testa nya saker och har därför tyckt detta varit superkul."

Francesca, utbytesår i Frankrike

”Under detta år har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv och jag har insett att utbyte är vad du själv gör det till! Du är ansvarig för hur ditt år kommer att utveckla sig, så tveka inte på att ta initiativ.”

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Boka gratis konsultation