Bexhill College

Bexhill College är beläget mellan vacker natur och havet, och bara en kort bit från kuststäderna Eastbourne och Hastings, vilket gör att det har ett idealiskt läge. Det är ett hängivet Sixth Form college med en lång historia av nöjda studenter som får toppresultat och bra förberedelse på vägen mot många prestigefyllda universitet. Studenterna vid Bexhill College uppnår ständigt utmärkta resultat. 2018 godkändes 100 % av studenterna i 40 A Level-kurser och samtliga BTEC-kurser. På Bexhill College finns verkligen något för alla. Här har studenterna ett brett urval av de bästa akademiska och yrkesinriktade kurserna i Storbritannien och välja bland många olika aktiviteter på fritiden. Skolan förbereder studenterna perfekt för anställning eller högre utbildning genom att fem dagar om året erbjuda praktik i arbetslivet, men också att hjälpa dem att utveckla färdigheter för självständiga studier och använda sina studieperioder på ett klokt sätt.

Faciliteter
Skolan har fantastiska faciliteter på samma anläggning, vilket gör att studenterna har tillgång till en rad olika aktiviteter redan på plats. På anläggningen finns ett fantastiskt toppmodernt gym, flera forskningslabb, en inspelningsstudio, en 3G-fotbollsplan, en simbassäng, en klättervägg, en teaterscen med 200 platser och både akademier för sport och scenkonst.

Sport och konst
Få Bexhill College finns många möjligheter till aktiviteter, bland annat lagsporter, teater- och musikproduktioner, och du kan till och med lägga till exempelvis första hjälpen eller idrottsledarskap i ditt program. Skolan har utmärkta, unika möjligheter för ungdomar att utöva sporter, och idrottsakademin hjälper studenterna att nå sin fulla potential. Flera av dem tävlar på högsta nivå inom sin valda sport. Performing Arts Academy erbjuder exceptionell undervisning och faciliteter för studenter som är intresserade av sång, dans, skådespeleri och scenframträdanden. Akademin är stolt över den professionella standarden på sina produktioner, som ibland besöks av folk i branschen.

Studentliv
En etablerad internationell avdelning på skolan ger utbytesstudenter personligt stöd och hjälp så att de känner sig trygga och lyckas med studierna på Bexhill College. Med över 2 000 inskrivna studenter erbjuder Bexhill College en spännande och pulserande miljö där unga vuxna kan utvecklas och växa som människor, och där internationella studenter blir en del av den vänliga brittiska skolgemenskapen.
Educatius PDF: Bexhill College School Profile PDF
Besök skolans webbplats: Bexhill College
Besök stadens webbplats: Bexhill, East Sussex

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Förutom A-Level-programmen erbjuder Bexhill College även delårsprogram som sträcker sig från 8 veckor till 5 månader.
• Ett engagerat internationellt team ger stöd åt internationella studenter samt två dagars introduktion. Det internationella teamet ser till att alla studenter som är inskrivna på skolan trivs och utvecklas till sin fulla potential.
• Skolan utmärker sig inom idrott och scenkonst.
• Enastående A Level-resultat varje år. Bexhill är ett ”Sixth Form college” med toppresultat i området.

information

 • Ålder:
 • 16 - 18 år
 • Estetiska kurser
 • Textil, Teater, Teater, Film, Fotografi, Skådespeleri, Mode, Konst, Kritik och produktion, Dans, Filmproduktion, Videospelsdesign
 • Ämnen
 • Antikens historia, Biologi, Företagsekonomi, Kemi, Civilisation, Datavetenskap, Ekonomi, Elektronik, Geografi, Geologi, Regering och politik, Rättskunskap, Matematik, Matematik - avancerad, Mediastudier, Historia, Filosofi, Idrott, Fysik, Psykologi, Religiösa studier, Sociologi, Djurvetenskap, Barnomsorg, Tillämpad vetenskap, Kriminologi, Miljövetenskap, Hälsa och social omsorg, Gästfrihet, Resor, Ekonomistyrning, Catering, Frisör, Kockutbildning, Engelska språket och komposition, Engelsk litteratur och komposition, Politisk vetenskap, Teknik, Mat och näring, Informationsteknik, Sport, träning och hälsovetenskap, Uniformed Services - Preparation for Entry
 • Klubbar
 • Första hjälpen, Leadership Club, Litterärt magasin, Japansk klubb, Historiaklubb, Volontärarbete, Kristen gudstjänst, Zumba, Yogaklubb, Löparklubb, Duke of Edinburgh Award Scheme, Fotoklubb, Film, Choir, Teaterklubb, Musikalproduktion, Kemiklubb, STEM Club, Debatt, Entreprenörsklubb, Mock Trial
 • Sporter
 • Badminton, Friidrott, Basketboll, Cricket, Fotboll, Golf, Trampolin, Netball, Rugby, Bordtennis, Tennis, Simning, Personlig fitness, Klättring, Boxning, Volleyboll, Rodd, Fitness
 • Språk
 • Franska, Tyska, Spanska
 • Programstart och längd
 • Korttid, Flera år, Vårtermin, Hösttermin, Höst, år

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Tidigare studenter berättar

Ellen, utbytesår i Texas

"Min tid som utbytesstudent har nog varit en av de roligaste jag varit med om. Jag har gjort nya saker, träffat nya människor, och utvecklats som person. Jag älskar att testa nya saker och har därför tyckt detta varit superkul."

Francesca, utbytesår i Frankrike

”Under detta år har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv och jag har insett att utbyte är vad du själv gör det till! Du är ansvarig för hur ditt år kommer att utveckla sig, så tveka inte på att ta initiativ.”

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Boka gratis konsultation