Är du en student som önskar att utforska Spanien som utbytesstudent? Vi är glada att bjuda in dig till ett webinar som är speciellt skapat för studenter som du, och som är sugna på att ge sig ut på ett spanskt äventyr! Våra spanska kollegor kommer att ge dig all information du behöver om high school-utbyten i Spanien, och självklart kommer du att kunna ställa alla frågor du kan tänkas ha.

Vi förstår att planering och schemaläggning kan vara utmanande, så vi har organiserat fyra olika datum för våra webinar. Så även om du har begränsad tillgänglighet, har du flera möjligheter att delta och samla all värdefull information du behöver. Denna webinarserie kommer att ske på följande datum:

torsdag 14 september, 17:00
onsdag 18 oktober, 17:00
torsdag 16 november, 17:00
tisdag 12 december, 17:00

Under varje webinar kommer vi att fördjupa oss i betydande delar och aspekter av din kommande utbytesupplevelse i Spanien, med fokus på skolliv, spansk kultur och de unika band som skapas med värdfamiljer.

Ta denna unika chans att lära dig mer om:

  • Skolliv i Spanien: Få insikter i det spanska utbildningssystemet, inklusive strukturen för gymnasieskolor, ämnen som erbjuds och akademiska förväntningar. Lär dig mer om fritidsaktiviteter, utbildningsmöjligheter och olika strategier för att integreras in i skolgemenskapen.
  • Spansk kultur och traditioner: Fördjupa dig i den pulserande och mångsidiga kulturen i Spanien. Utforska den rika historien, konsten, musiken och köket som gör Spanien unikt. Upptäck seder, högtider och traditioner som firas i hela landet.
  • Att bo hos en spansk värdfamilj: Lär dig om den ovärderliga upplevelsen av att bo hos en spansk värdfamilj. Förstå dynamiken i värdfamiljerelationer, kommunikationsstrategier och främjande av ömsesidig förståelse. Upptäck hur att bo med en värdfamilj kommer att berika din kulturella fördjupning och ge en stödjande miljö under ditt utbyte.
  • Få ut det mesta av din utbytesupplevelse i Spanien: Maximera din tid i Spanien genom att sätta upp mål, anamma nya erfarenheter och ta vara på möjligheter till personlig tillväxt. Utforska resmål, lokala attraktioner och utvecklande aktiviteter som kommer att öka din förståelse och uppskattning av spansk kultur.

För att säkra din plats på våra webinar, registrera dig genom motsvarande länkar nedan:

torsdag 14 september, 17:00
onsdag 18 oktober, 17:00
torsdag 16 november, 17:00
tisdag 12 december, 17:00

Observera att varje webinartillfälle kommer att hållas kl 17:00 och tar cirka 60 minuter.

Missa inte detta otroliga tillfälle att förbereda dig för en extraordinär utbytesupplevelse i Spanien! Registrera dig idag och gör dig redo att omfamna den pulserande kulturen, lära dig språket och skapa bestående minnen i det vackra landet Spanien.

Vi ser fram emot att virtuellt välkomna dig till vår webinar!