Är du en student som önskar att utforska det förtrollande landet Spanien som utbytesstudent? Vi är glada över att bjuda in dig till vår exklusiva webinar, som är skapad speciellt för studenter som dig som är sugna på att ge dig ut på ett spanskt äventyr! Våra spanska kollegor kommer att ge dig all information du behöver om high school-utbyten i Spanien, och du kommer naturligtvis att kunna ställa alla frågor du kan ha.

Datum: tisdag 12 december
Tid: 17:00

Under webinaret kommer vi att fördjupa oss i betydande delar och aspekter av din kommande utbytesupplevelse i Spanien, med fokus på skolliv, spansk kultur och de unika band som skapas med värdfamiljer.

Ta denna unika chans att lära dig mer om:

  • Skolliv i Spanien: Få insikter i det spanska utbildningssystemet, inklusive strukturen för gymnasieskolor, ämnen som erbjuds och akademiska förväntningar. Lär dig mer om fritidsaktiviteter, utbildningsmöjligheter och olika strategier för att integreras in i skolgemenskapen.
  • Spansk kultur och traditioner: Fördjupa dig i den pulserande och mångsidiga kulturen i Spanien. Utforska den rika historien, konsten, musiken och köket som gör Spanien unikt. Upptäck seder, högtider och traditioner som firas i hela landet.
  • Att bo hos en spansk värdfamilj: Lär dig om den ovärderliga upplevelsen av att bo hos en spansk värdfamilj. Förstå dynamiken i värdfamiljerelationer, kommunikationsstrategier och främjande av ömsesidig förståelse. Upptäck hur att bo med en värdfamilj kommer att berika din kulturella fördjupning och ge en stödjande miljö under ditt utbyte.
  • Få ut det mesta av din utbytesupplevelse i Spanien: Maximera din tid i Spanien genom att sätta upp mål, anamma nya erfarenheter och ta vara på möjligheter till personlig tillväxt. Utforska resmål, lokala attraktioner och utvecklande aktiviteter som kommer att öka din förståelse och uppskattning av spansk kultur.

Observera att webinaret kommer att hållas kl 17:00 och tar cirka 60 minuter.

Missa inte detta otroliga tillfälle att förbereda dig för en extraordinär utbytesupplevelse i Spanien! Registrera dig idag och gör dig redo att omfamna den pulserande kulturen, lära dig språket och skapa bestående minnen i det vackra landet Spanien.

Vi ser fram emot att virtuellt välkomna dig till vår webinar!