Classic High School i Tyskland

Upplev den tyska kulturen

Vårt Classic High School-program är det traditionella utbytesprogrammet där du blir placerad i en noggrant utvald värdfamilj någonstans i Tyskland. Det är det perfekta programmet för dig som ser fram emot en genuin tysk utbytesupplevelse. Efter att blivit placerad hos en värdfamilj letar vi efter en skola i närområdet.

Din framtida värdfamilj kan bo vart som helst över hela Tyskland. Kanske får du uppleva den tyska livsstilen nära storstäder som Berlin, Hamburg eller München, på landet bland vacker natur eller längs kusten i norra Tyskland. Oavsett kan du vara säker på att få en unik och oförglömlig upplevelse i landet.

Du kan ansöka till Classic High School-programmet i Tyskland i en termin eller ett helt läsår.

Snabbfakta om Classic High School

Ålder: 15–17 år
Avresa: Augusti
Språkförkunskaper: Inga, men grundkunskaper i tyska rekommenderas
Visum: Nej
Områdesval: Ja
Soft Landing Camp: Ja, i Mannheim
Skoldagar: Normalt från 8 till 15
Skolämnen: Både obligatoriska och valbara ämnen

Få ett snabbt estimat för programmet Classic High School Tyskland

Först till kvarn gäller, ansök tidigt! Blir du placerad i det område du har valt tillkommer en extra avgift. Om inte, betalar du inget extra.
Lägg till eventuell rabatt

Kursavgift

0 SEK

Preferred Departure:

0 SEK

Obligatorisk försäkring

0 SEK

Önskat område

0 SEK

Avbeställningsskydd

0 SEK

Tilläggstjänster

0 SEK

Rabatt

- 0 SEK

Pris

0 SEK

Vill du veta mer om våra olika alternativ eller har frågor kring vad det innebär att åka på ett utbytesår? Boka ett kostnadsfritt samtal med våra high school-experter!

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Tyskland. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Områdesval till en extra kostnad

Du som önskar att bli placerad i en specifik del av Tyskland kan lägga till ett områdesval mot en extraavgift.

Observera att varje områdesval har ett begränsat antal platser. För att säkra din plats rekommenderar vi dig att ansöka till ditt utbytesår så fort som möjligt. Först till kvarn gäller!

Edna i Tyskland

Förberedande språkkurs i tyska

För att förbereda dig så bra som möjligt inför ditt utbytesår eller termin i Tyskland, erbjuder vi en språkkurs i tyska i staden Mannheim. Språkkursen äger rum precis före Soft Landing Camp i samma stad.

Läs mer
Boka gratis konsultation