Förberedande språkkurs i tyska

Få den bästa förberedelsen inför året utomlands

För att förbereda dig så bra som möjligt inför ditt utbytesår eller termin i Tyskland, erbjuder vi en språkkurs online.

Vi rekommenderar alla som behöver en förberedelse i språket att anmäla sig till kursen för att få bästa möjliga start på high school-äventyret.

Om språkkursen

Språkkursen äger rum online och det är max 20 internationella studenter i varje online-klass. Fråga våra high school-experter om kursenplanen för att få mer information.

Tyskundervisningen är speciellt utformad för att ge dig den bästa kunskapen i det tyska språket såväl som tyska traditioner och seder. Vi går igenom grammatikens grunder, lär oss viktiga ord och uttryck, pratar om vardagen i Tyskland tillsammans i klassen. Varje lektion kommer ta dig ett steg närmare ditt mål: att öka ditt självförtroende och känna dig mer bekväm med att kommunicera på tyska.

Pris

Språkkursen kostar 10 950 kr och bokas genom Educatius. Kontakta våra high school platser för att anmäla dig eller för att få mer information.

Längd

Två veckor

Få kontakt med en av våra high school-experter

*” anger obligatoriska fält

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Tidigare utbytesstudenter berättar

Edna i Tyskland

Edna

“Tyskland är ett land med mycket kultur och det fins otroligt mycket att uppleva. Du kommer att få vänner för livet, både genom skolan och genom sport.”
– Edna i Tyskland

Erik i Tyskland

Erik

“Genom att åka på utbytesår kastar du dig automatiskt ut i en främmande kultur. Du får då nya erfarenheter, kunskaper och vänner från en helt ny del av världen.”
– Erik i Tyskland.

Vy över München i Tyskland

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Tyskland. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Åk på ett utbytesår till Tyskland

Att åka som utbytesstudent till Tyskland är det perfekta tillfället att få en genuin upplevelse av detta spännande europeiska land och lära dig ett av mest talade språken i världen. Som tysktalande kan du kommunicera med miljontals människor.

Boka gratis konsultation