Classic High School på Irland

Studera på Irland under ditt utbytesår

Njut av livet som utbytesstudent på charmiga Irland! Irland är känt för sin gedigna utbildningshistoria och går under namnet ”The Land of Saints and Scholars”. Irland är känt för sin varma och välkomnande kultur och hit söker sig utbytesstudenter från hela världen. Deras gästfrihet gör att du snabbt känner dig hemma och får nya vänner.

Din värdfamilj kommer att prata engelska, men en stor del av befolkningen pratar även gaeliska! Du blir flytande i engelska, men lär dig säkert även några fraser från det gamla irländska språket!

Under utbytesåret på Irland får du chansen att lära dig mycket om landets historia och traditioner. Irland är också perfekt för äventyrslystna studenter som vill prova på en ny sport. Har du någonsin hört talas om hurling? Det är en version av hockey! Men du kanske hellre prova på att rida eller gå på vandring i hisnande vacker natur.

Som utbytesstudent på Irland går du på en skola i närheten av din värdfamilj tillsammans med irländska studenter. Du kommer att plugga några obligatoriska ämnen, men har också chans att välja nya, spännande ämnen som skiljer sig åt mellan de olika skolorna. På många skolor är det obligatoriskt med skoluniform, vilket är något som våra studenter uppskattar eftersom det ger den där autentiska irländska skolupplevelsen!

Perfekt för studenter som

Är öppna för att placeras över hela Irland
Är nyfikna på Irlands historia och traditioner
Vill förbättra sin engelska

Få ett snabbt estimat för programmet Classic High School Irland

Lägg till eventuell rabatt

Kursavgift

0 SEK

Preferred Departure:

0 SEK

Obligatorisk försäkring

0 SEK

Önskat område

0 SEK

Avbeställningsskydd

0 SEK

Tilläggstjänster

0 SEK

Rabatt

- 0 SEK

Pris

0 SEK

Vill du veta mer om våra olika alternativ eller har frågor kring vad det innebär att åka på ett utbytesår? Boka ett kostnadsfritt samtal med våra high school-experter!

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år på Irland. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Fler valmöjligheter på Irland

Även om vårt Classic-program på Irland är ett traditionellt utbytesprogram har du några valmöjligheter som gör att du kan få det år du drömmer om.

Med vår Town Guarantee blir du placerad i en stad med mellan 3 000 och 80 000 invånare.

Vi kan också erbjuda en Subject Guarantee där du garanterat får plugga ett av följande ämnen: matematik, naturvetenskap, franska, spanska, tyska, historia.

Om du vill vara säker på att få utöva en viss sport kan du köpa till vår Sports Guarantee*, där du kan välja en av dessa sporter: fotboll, rugby, hurling (irländsk hockey) och bli placerad i en skola som erbjuder just din sport!

Om du är intresserad av konst kan vi också erbjuda en Arts Guarantee**, där du kan välja antingen irländsk dans eller musikgrupp.

* Observera att Sports/Arts guarantee innebär placering i ett område där den sport eller konst som studenten har valt finns tillgänglig. Denna rekommendation görs av vår lokala personal. Det täcker inte anmälningsavgiften till dessa klubbar.

** Ämnena baseras på skolans beslut och en återbetalning sker om de inte är tillgängliga.

Edna i Tyskland

English Prep Camp

Vi vill att du ska känna dig trygg i din nya vardag! På vår onlinebaserade engelskakurs, Get Ready Online, använder vi roliga och interaktiva aktiviteter. Grammatik är en del av programmet, men huvudfokus ligger på att lyssna, prata och interagera med lärare och klasskamrater. Dessutom placerar vi dig i en klass tillsammans med andra studenter som ska till Irland, vilket gör att du får nya vänner redan innan du kommer dit!

Läs mer

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

"*" indicates required fields

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka gratis konsultation