9:00 04th oktober 2019

En vecka i Spanien

Hej igen, nu är det exakt en vecka sen jag sa hejdå till min mamma på Landvetter och drog till Barcelona i Spanien. SLC (Soft Landning Camp) var extremt intensivt och vi gjorde massa roliga saker dom 4 dagarna vi var där.

Sen åkte jag och en annan tjej till Alicante med tåget. Min värdmamma mötte upp mig vid tågstationen och sedan gick vi hem. Jag bor jättefint och mysigt i en lägenhet på våning 20. Utsikten är något jag aldrig kommer tröttna på så länge jag bor här.

Förutom min värdmamma och jag, bor även min värdkusin (min värdmammas brorson) här som är i 30 årsåldern. Jag trivs verkligen jättebra här och min lilla familj är så full av kärlek.

Fyra dagar sen jag kom hit och jag känner mig som hemma. Det är verkligen det bästa, jag trivs och känner mig jätte bekväm här. Igår träffade jag resten av utbytesstudenterna, först de fem som går i min skola, sen allihopa när vi träffades på kvällen. Dom är alla jättesköna människor.

Idag var första dagen i min nya klass och det var mindre klasser än vad jag hade förväntat mig. Men vi var bara i skolan i typ en timme för att få veta vilka lektioner vi kommer ha och hur schemat ser ut.

Jag hann prata lite med tjejen som sitter bredvid mig, som var snäll och hjälpte mig med schemat. Update på spanskan också: DET GÅR SKITBRA. Fattade inget av när vi var i aulan, men fattade mycket av vad läraren och tjejen bredvid mig sa.

Imorgon är första heldagen i skolan och jag ska försöka snacka med fler. Jag tror verkligen allt kommer gå skit bra.

Okej måste dra till köpcentret med dom andra utbytesstudenterna. Ni kan följa mitt utbytesäventyr på min Instasgram @spanienutbyte – UN BESO:

Angelica

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt studieår utomlands. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.