Studera på en av USA:s bästa kommunala high schools!

För mycket akademiskt motiverade studenter

Vill du ha en utbyteserfarenhet där akademiska utmaningar har högst prioritet? Med Educatius kan du ansöka om en placering på en av de 10 % högst rankade kommunala high schools i USA. Dessa skolor lämpar sig för akademiskt motiverade studenter som vill gå på en högpresterande high school.

Rankningen baseras på teststatistik, nationella och statliga rankningar och, i förekommande fall STEM- eller andra rankningar (charter, magnet). Alla kommunala skolor i USA utvärderas och uppgifterna publiceras varje år på usnews.com

Att välja en av de 10 % högst rankade skolorna kan ge dig ett försprång i din framtida karriär. Om du vill fortsätta studera på ett amerikanskt college eller universitet är toppbetyg från en prestigefylld high school det bästa sättet att komma in!

Perfekt för studenter som

  • Är mycket studiemotiverade och vill ha en akademisk utmaning
  • Vill fortsätta studera på ett amerikanskt college eller universitet
  • Vill få ett försprång i sin framtida karriär

Få kontakt med en av våra high school-experter

*” anger obligatoriska fält

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Upplev hur det är att plugga på en topprankad high school

Precis som på alla våra program får du på Classic+ Top 10%-skolorna en unik upplevelse som utbytesstudent. Du bor hos en värdfamilj och får lära känna den amerikanska kulturen och vardagen. Du lämnar Sverige tillsammans med andra utbytesstudenter och tillbringar först några dagar tillsammans med dem på Soft Landing Camp in New York. Den enda skillnaden är att din high school är rankad som en av de 10% bästa kommunala high schools i USA. Det innebär att studenterna på skolan har bra testresultat och att den har en högre akademisk nivå.

Tidigare utbytesstudenter berättar

Tilda

”-Tro mig om utbytesår är något ni funderar på att göra så bara kör på. Gör det ni kommer inte ångra det!”
-Tilda i Tennessee, USA

Maria

“Soft Landing Camp var verkligen något av det roligaste jag någonsin gjort. Sightseeing, shopping och mycket mer stod på schemat.”
– Maria, om Soft Landing Camp i New York

hero-usa-beach-jumping-students

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Vi har skapat en guide som kan hjälpa dig att planera ditt utbytesår i USA. Boka en gratis studierådgivning med oss för att göra drömmen till verklighet.

Är det något specifikt du vill kunna välja under ditt utbytesår?

Om du under utbytesprogrammet vill ha garanti för att kunna bo nära stranden, i en viss stad eller plugga på en skola med hög akademisk nivå kan du överväga en av våra skolor i Select-programmet eller en internatskola i USA! Du kan välja det Select-alternativ eller den internatskola som uppfyller alla dina krav (vare sig det handlar om en sport, ett specifikt ämne, en viss ort eller ett konstprogram) – eller låta vårt team hjälpa till att hitta den high school som passar dig bäst!

Boka gratis konsultation