Utbytesår med USA Classic-programmet i Texas

Gör ditt områdesval i ”the Lone Star State”

I vårt Classic High School-program i USA kan du ha önskemål om att få hamna i ett specifikt område. Varje år är det många utbytesstudenter som har Texas som första val! I Texas är det nära till Vilda västern-upplevelser – med cowboys, rancher och rodeos. Som största delstaten på USA:s fastland har den mycket mer att erbjuda – pulserande städer som Houston, San Antonio, Dallas och Austin, vackra landskap och historiska platser samt fantastiska stränder längs Mexikanska golfen! Dessutom träffar du många trevliga och utåtriktade personer.

För områdesvalet Texas i vårt Classic High School-program gäller först till kvarn-principen. Om det finns platser tillgängliga placerar vid dig hos en välkomnande värdfamilj i Texas. Här tillkommer en extra avgift som du betalar först när du har fått din placering i Texas bekräftad. Säkra din plats! Kontakta oss så snart som möjligt för att få en personlig studierådgivning!

Perfekt för studenter som

  • Vill få en genuin upplevelse av kulturen och bo i en amerikansk värdfamilj
  • Vill få vänner för resten av livet
  • Vill studera på high school i Texas
  • Inte behöver välja en specifik skola

Få kontakt med en av våra high school-experter

*” anger obligatoriska fält

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Bo i värdfamilj i Texas

Oavsett var du kommer att bo under ditt USA Classic High School-program placerar vid dig hos en noggrant utvald värdfamilj och du går sedan på en skola i närheten av värdfamiljens hem. Förutom din värdfamilj har du också en lokal representant som du kan kontakta under hela ditt utbytesår.

Tidigare utbytesstudenter berättar

Tilda

”Att missa ett år och behöva gå om, ser jag som ganska positivt. Det var absolut tråkigt att lämna min klass från ettan och kommer sakna att gå med den klassen, men helt ärligt utbytesår är så värt det!” – Tilda i USA

Maria

”Soft Landing Camp var verkligen något av det roligaste jag någonsin gjort. Sightseeing, shopping och mycket mer stod på schemat.” – Maria, om Soft Landing Camp i New York ”

hero-usa-beach-jumping-students

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Vi har skapat en kort guide som kan hjälpa dig att planera ditt utbytesår i USA. Boka en gratis studierådgivning med oss för att göra drömmen till verklighet.

Är det något specifikt du vill kunna välja under ditt utbytesår?

Om du vill ha garanti för att bo nära stranden, i en viss stad eller om vill kunna välja ett specifikt ämne eller en specifik sport kan du överväga en av våra skolor i Select-programmet eller en internatskola i USA! Du kan välja det Select-alternativ eller den internatskola som uppfyller alla dina krav (vare sig det handlar om en sport, ett specifikt ämne, en viss ort eller ett konstprogram) – eller låta vårt team hjälpa till att hitta den skola i vårt Select High School-program som passar dig bäst!

Boka gratis konsultation