Tänk att bo i Florida under ditt utbytesår

Gör ditt områdesval i ”the Sunshine State”

Florida är en turistort dit människor från hela världen kommer! Vita sandstränder, varmt vatten, pulserande städer, vänliga människor och berömda sevärdheter som Universal Studios och Disneyland gör Florida till en underbar plats för ett utbytesår! I vårt USA Classic-program har du möjlighet att göra områdesval och Florida är varje år en av de mest populära stater att bo och studera i. Under ditt utbytesår kan du alltid hitta roliga fritidsaktiviteter efter skolan och på helgerna.

För områdesvalet Florida i vårt Classic High School-program gäller först till kvarn-principen och är populärt bland våra studenter! Om det finns platser tillgängliga placerar vid dig hos en välkomnande värdfamilj i Florida. Här tillkommer en extra avgift som du betalar först när du har fått din placering i Florida bekräftad. Kontakta oss så snart som möjligt för att boka en intervju och säkra din plats!

Perfekt för studenter som

  • Vill få en genuin upplevelse av kulturen och bo i en amerikansk värdfamilj
  • Vill få vänner för resten av livet
  • Vill studera på high school i Florida
  • Inte behöver välja en specifik skola

Få kontakt med en av våra high school-experter

*” anger obligatoriska fält

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Bo i värdfamilj i Florida

Oavsett var du kommer att bo under ditt USA Classic High School-program placerar vid dig hos en noggrant utvald värdfamilj som öppnar sitt hem och delar med sig av sitt vardagsliv! Du går sedan på en skola i närheten av värdfamiljens hem. Förutom din värdfamilj har du också en lokal representant som du kan kontakta under hela ditt utbytesår.

Tidigare utbytesstudenter berättar

Nellie

”-Amerikaner är så öppna och trevliga. De håller upp dörrar, frågar om hur ens dag varit och småpratar med alla. Det var så ovant när jag först kom hit, men nu uppskattar jag det jättemycket”
– Nellie i USA.

Tilda

”-Jag var så nervös första skoldagen men jag lyckades skaffa några kompisar, åkte skolbussen och låtsades att jag var med i high school musical.”
– Tilda i USA.

hero-usa-beach-jumping-students

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Vi har skapat en kort guide som kan hjälpa dig att planera ditt utbytesår i USA. Boka en gratis studierådgivning med oss för att göra drömmen till verklighet.

florida-beach

Är det något specifikt du vill kunna välja under ditt utbytesår i Florida?

Om du vill ha garanti för att bo nära stranden, i en viss stad eller om vill kunna välja ett specifikt ämne eller en specifik sport kan du överväga en av våra skolor i Select-programmet eller en internatskola i Florida! Du kan välja det Select-alternativ eller den internatskola som uppfyller alla dina krav (vare sig det handlar om en sport, ett specifikt ämne, en viss ort eller ett konstprogram) – eller låta vårt team hjälpa till att hitta den skola i vårt Select High School-program som passar dig bäst!

Boka gratis konsultation