Studera i Arizona under ditt utbytesår

Solsken året under ditt Classic High School-program

På ett utbytesår i vårt USA Classic-program kan du ha önskemål att bo och studera i ett specifikt område. Arizona är varje år ett av våra mest populära områdesval! Delstaten i sydvästra USA har allt – stora städer med all den amerikanska atmosfär du kan förvänta dig, varmt väder året runt, fantastisk natur och, inte att förglömma, Grand Canyon! För utbytesstudenter i Arizona finns det alltid roliga fritidsaktiviteter efter skolan eller på helgerna. Vissa säger att Arizona liknar Kalifornien, förutom att det inte ligger nära havet.

För områdesvalet Arizona i vårt Classic High School-program gäller först till kvarn-principen och är populärt bland våra studenter! Om det finns platser tillgängliga placerar vid dig hos en välkomnande värdfamilj i Arizona. Här tillkommer en extra avgift som du betalar först när du har fått din placering i Arizona bekräftad. Kontakta oss så snart som möjligt för att boka en intervju och säkra din plats!

Perfekt för studenter som

  • Vill få en genuin upplevelse av kulturen och bo i en amerikansk värdfamilj
  • Vill få vänner för resten av livet
  • Vill studera på high school i Arizona
  • Inte behöver välja en specifik skola

Få kontakt med en av våra high school-experter

*” anger obligatoriska fält

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Bo i värdfamilj i Arizona

Oavsett var du kommer att bo under ditt USA Classic High School-program placerar vid dig hos en noggrant utvald värdfamilj som öppnar sitt hem och delar med sig av sitt vardagsliv! Du går sedan på en high school i närheten av värdfamiljens hem. Förutom stödet från din värdfamilj har du också en lokal representant som du kan kontakta under hela ditt utbytesår.

Tidigare utbytesstudenter berättar

Douglas

”Ibland får jag sensationen av att vara avundsjuk på mig själv med allt jag är lyckligt lottad med att få uppleva på detta high school-äventyr.” – Douglas i USA

Ellen

”I början såg jag det som en nackdel att behöva gå om ett år på gymnasiet men det är möjlighet att skaffa fler vänner och man får ett extra år för att bestämma vad jag vill göra efter gymnasiet.” – Ellen i USA.

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Vi har skapat en kort guide som kan hjälpa dig att planera ditt utbytesår i USA. Boka en gratis studierådgivning med oss för att göra drömmen till verklighet.

Är det något specifikt du vill kunna välja under ditt utbytesår i Arizona?

Om du vill kunna bestämma exakt hur ditt utbytesår ska se ut eller välja ett specifikt ämne eller en specifik sport kan du överväga en av våra skolor i Select-programmet eller en internatskola i Arizona! Du kan välja det Select-alternativ eller den internatskola som uppfyller alla dina krav (vare sig det handlar om en sport, ett specifikt ämne, en viss ort eller ett konstprogram) – eller låta vårt team hjälpa till att hitta den skola i vårt Select High School-program som passar dig bäst!

Boka gratis konsultation