Bli utbytesstudent i Massachusetts

Studera på en high school med hög akademisk nivå

Massachusetts är rätt plats för dig som siktar på en specifik yrkesmässig och akademisk framtid. Upplev den amerikanska kulturen i en miljö som är rik på historia och där USA har sitt ursprung. Boston spelade till exempel en viktig roll i den amerikanska revolutionen, vilket har resulterat i en delstat full av museer att utforska och här kan du vandra tillbaka i tiden tillsammans med dina nya amerikanska klasskamrater och andra utbytesstudenter.

Delstaten Massachusetts är också fantastiskt belägen med ett varierande landskap som du kan utforska tillsammans med dina klasskamrater och din värdfamilj. Den gränsar till andra spännande delstater som New Hampshire, Vermont, Connecticut, New York och Rhode Island. Att åka på ett utbytesår i delstaten Massachusetts ger minnesvärda upplevelser. Välj en delstat och få tillgång till fem andra alldeles i närheten. Tänk dig att kunna åka på en resa över dagen till metropolen New York tillsammans med vänner!

Åk på ett utbytesår i Massachusetts, utforska USA och få kunskaper för livet!

Få upplevelser för livet

Att åka iväg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Boka tid för en gratis konsultation eller ladda ned vår high school- guide!

Studera på high school i Massachusetts

När du väljer att studera utomlands med Educatius hjälper vi dig för att hitta det program som är perfekt för dig. Men oavsett vilket program du väljer kan vi garantera dig livslånga kunskaper, samtidigt som vårt One Team Across the Globe finns med som stöd.

Hos oss hittar du det program som passar dig bäst. Vi kommer här att presentera olika alternativ. Alla våra program är utformade för att göra dig självständig samtidigt som du har ett bra skyddsnät.

Med vårt Select-program kan du välja exakt den skola (eller distrikt) och den stad du vill komma till i vårt breda Massachusetts-utbud. Massachusetts har det bredaste utbudet av Select high schools i USA – med kommunala och privata skolor samt internatskolor. Vi har många skolor att välja bland i Massachusetts, vilket gör att du kan hamna exakt på den plats du vill och välja de sporter och skolämnen du drömmer om! Våra high school-experter hjälper dig att hitta det alternativ som är perfekt för dig. Om du väljer Select-programmet får du full kontroll över ditt utbytesår – och kan anpassa det efter vad du vill uppleva! Med vårt USA Select-program har du högsta möjliga kontroll och väljer den skola som passar dina önskemål bäst. Alla kända platser väntar på dig.

Välj vårt Select High School-program och hitta din high school i Massachusetts

Massachusetts är känt för sina prestigefyllda akademiska institutioner, och staden Boston är starkt förknippad med utbildning och sägs ha en mycket europeisk atmosfär. Några av de bästa universiteten i landet väntar på dig efter high school, till exempel Harvard eller MIT. Vissa av våra skolor ligger också nära stranden!

Med vårt Select High School-program kan du välja exakt vilken skola du vill studera på i Massachusetts. Utvidga din akademiska horisont och få livslånga kunskaper genom att skräddarsy ditt utbytesår exakt så som du vill ha det.

One Team Across the Globe

Vi tillhör ett stort, etablerat moderbolag Educatius Group AB, och har systerbolag och nära samarbeten i många länder. Det gör att vi har ett fantastiskt team som sträcker sig över hela världen och har ett gemensamt mål: att se till att varje student får ett lyckat utbytesår – tillsammans är vi One Team Across the Globe!

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka gratis konsultation