Förberedande språkkurs i italienska

Få den bästa förberedelsen inför året utomlands

För att förbereda dig så bra som möjligt inför ditt utbytesår eller termin i Italien, erbjuder vi en två veckor lång språkkurs i vackra staden Milano. Språkkursen äger rum precis före Soft Landing Camp i samma stad.

Vi rekommenderar alla som behöver en förberedelse i språket att anmäla sig till kursen för den bästa möjliga starten på high school-äventyret.

Om språkkursen

Språkkursen hålls på en privat språkskola i centrala Milano. Du går i skolan från 10:00–13:15 under vardagarna. Varje lektion är cirka 45 minuter lång. Under lektionerna går vi igenom grammatikens grunder, lär oss användbara uttryck, har quizer och roliga och lärorika aktiviteter ihop. Varje lektion kommer ta dig ett steg närmare ditt mål: att öka ditt självförtroende och känna dig mer bekväm med att kommunicera på italienska.

Efter lektionen får du möjligheten att njuta av livet i Milano tillsammans med din värdfamilj, klasskompisar och personal.

Längd

Två veckor

Få kontakt med en av våra high school-experter

*” anger obligatoriska fält

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Kost och logi

Under språkkursen bor du hos en värdfamilj i Milano. Du bor oftast ihop med en annan utbytesstudent som också ska tillbringa ett utbytesår eller termin i Italien. Frukost och middag är inkluderat hos din värdfamilj dagligen.

Inkluderat

  • 15 timmar italienskundervisning per vecka
  • Skolavgift
  • Skolmaterial
  • Diplom
  • Transfer vid ankomst och avresa
  • Introduktion och guidning av vår personal
  • Kunnig och bra personal
  • Halvpension hos värdfamilj
  • Aktiviteter och utflykter arrangerade av skolan på eftermiddagarna
  • Helgutflykter med värdfamiljen

Tidigare utbytesstudenter berättar

Elisabeth

“Jag var så lättad, skoland hade överträffat alla tänkbara förväntningar. En av mina lärare förklarade för mig att klassen jag placerades i är som en liten familj, och nu är jag en del av den lilla familjen”
– Elisabeth i Napoli, Italien”

Anna

“Italien är ett land med mycket kultur och det finns otroligt mycket att uppleva. Jag älskar italiensk mat och jag har lär mig laga det tillsammans med min värdfamilj!”
– Anna i Italien

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Italien. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Åk på ett utbytesår till Italien

När du tillbringar ditt utbytesår i Italien får du prova på livet i ett av världens charmigaste länder. Det historiska landet i Sydeuropa erbjuder ett brett utbud av olika klimat, landskap och livsstilar.

Boka gratis konsultation