Resor under utbytesåret i Australien

Australien är en stor och magnifik nation. Att tillbringa ditt utbytesår här ger dig en fantastisk möjlighet att upptäcka mer av det vackra landet samt att lära dig mer av dess fascinerande historia. Och extra kul är det att göra detta tillsammans med andra utbytesstudenter.

Vi erbjuder flera olika resor i Australien för dig att hänga med på under ditt utbytesår. Hur låter ett besök till det Stora barriärrevet eller berömda Outbacks bland annat?

Se vårt utbud av arrangerade resor och kontakta oss gärna för mer information!

Utbytesstudenter på resa i Australien. Vackert turkosblå vatten i bakgrunden

Outback Safari Tour

Vad sägs om att resa till centrala Australien och se platser som förtrollande King Canyon och charmiga småstaden Alice Springs? 

Vi lär oss mer om auberginernas historia och de heliga ceremonierna runt Uluru, också känt som Ayers Rock. Väl här tar vi chansen och se Kata Tjuta i närheten.  

På denna 5-dagarsresa får du se det bästa av Australiens Outback och ha massor med kul tillsammans med andra utbytesstudenter och duktiga guider. Vi upptäcker en fascinerande, vacker samt lugn del av Australien och har en oförglömlig tid ihop. 

Cairns – porten till det Stora barriärrevet

Du kan inte tillbringa en termin eller ett år i Australien utan att ta chansen och snorkla i det Stora barriärrevet!  

Följ med på en fantastisk resa till Cairns, norr om soliga Queensland. I fyra dagar upptäcker vi denna fantastiska del av Australien genom att bada i vattenfall, dyka i det turkosa barriärrevet och besöka intressanta platser såsom Cairns Aquarium, Lake Barrine National Park och Kuranda Village.  

Det är en fantastisk resa du inte får missa!  

Northern Territory Adventure Tour

Upptäck det bästa av fantastiska Northern Territories!  

Tillsammans upptäcker vi destinationer som Northern Territorys huvudstad Darwin, vackra Kakadu National Park, charmiga Alice Springs och inte minst imponerande Uluru, även känt som Ayers Rock.  

Oavsett om det är krokodilspaning, en båttur genom Katherine George eller vandringen runt Uluru, kommer denna 10-dagarsresa att ge dig den ultimata upplevelse av en unik del av Australien.  

Få upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Australien. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår. 

Boka gratis konsultation