Global Skills Prep camp

Bli 100 % redo med vår onlinekurs

Att åka på ett utbytesprogram är en fantastisk resa som bara sker en gång i livet. Global Skills Prep Camp är det perfekta sättet att förbereda dig, den innehåller suveräna ”skills” som kulturell medvetenhet, AI-verktyg som underlättar lärandet och självförtroende i att prata engelska.

Tio online-lektioner som stärker dina globala ”skills”

Detta är en 15-timmars onlinekurs fördelad på 10 tillfällen som är utformad för att boosta din akademiska framgång och livslånga lärande. Vi tar oss an de speciella utmaningar som studier och äventyr utomlands kan innebära. Din engelska och dina internationella färdigheter stärks, samtidigt som du förbereds för ett utbytesprograms sociala, känslomässiga och kulturella upplevelser.

Få självförtroende och nya kontakter inför ditt utbytesår

Vid slutet av kursen kommer du känna dig redo att delta i lektioner på engelska, träffa människor från olika kulturer och utforska livet i ditt värdland. Dessutom kommer du ha lärt känna andra utbytesstudenter som du kan hålla kontakt med under denna oförglömliga upplevelse.

Kontakta oss för tillgängliga kursdatum 2024.

Snabbfakta:

  • Pris:  600 euro.
  • 10 lektioner à 90 minuter – totalt 15 timmar.
  • Kursen är öppen för alla studenter som förbereder sig för att plugga utomlands, oavsett destination.
  • Alla studenter som genomför kursen erhåller ett kursinyg.


Vad lär jag mig?

Studieteknik
Känslomässig utveckling
Bygga självkänsla
Kritiskt tänkande 1
Kritiskt tänkande 2
Kulturell medvetenhet
Kulturchock
Kommunikation
Samarbete & socialt ansvarstagande
Kreativitet


Hur fungerar det?

Du placeras i en klass med andra studenter som också förbereder sig för sina utbytesprogram. Vårt studiematerial, baserat på Cambridge Life Competencies Framework, är engagerande med en blandning av text, video, roliga aktiviteter och diskussionsforum på vår onlineplattform. Innan kursen drar igång får du ett välkomstbrev med datum, länkar och alla detaljer du behöver.

Få mer detaljer om kursen


Global Skills Prep Camp tar upp ämnen som handlar om olika utmaningar du kan ställas inför när du förbereder dig för högre utbildning, internationella studier och resor utomlands. Vi gör det roligt och enkelt att ge sig ut på äventyret!

Ladda ner kursbeskrivning

Vad andra säger om kursen

tidigare student

“Det var en jättebra kurs! Det var roligt att träffa andra utbytesårsstudenter. Yasmin var verkligen snäll och omtänksam. 10/10 lärare!”

tidigare student

“Det var kul och användbart att lösa uppgifterna och prata med de andra eleverna eftersom de kommer att göra samma sak som du.”

Är du intresserad av Global Skills Prep Camp online course?

Kontakta oss för ett kostnadsfritt och icke-bindande möte om våra onlineprogram.

Sätt igång med din planering redan idag! Träffa oss på ett kostnadsfritt och icke-bindande möte för att få mer information om våra onlineprogram.

"*" indicates required fields

Hidden
Studentens födelsedatum
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka gratis konsultation