Upptäck vilka fantastiska möjligheter som väntar dig i vårt kommande webinar som handlar om ett high school-år i Spanien. Detta webinar är perfekt för studenter som vill veta mer om den spännande, levande kulturen, språket och utbildningssystemet i Spanien. Oavsett om du funderar på att plugga utomlands eller bara är nyfiken på livet i Spanien får du i webbinariet intressanta fakta och inspiration.

Datum: onsdagen den 14 juni 2023
Tid: kl. 18:00 CET

Under detta kostnadsfria och icke-bindande webinar går vi igenom olika aspekter av ett high school-år i Spanien, bland annat:

  • Intressanta, kulturella upplevelser: Att bo hos en spansk familj och lära sig mer om Spaniens rika historia, livfulla traditioner och goda mat som gör Spanien till ett fascinerande resmål.
  • Akademiska möjligheter: Upptäck hur studier på en spansk gymnasieskola kan vidga dina vyer och ge dig ett försprång i studielivet.
  • Fördjupade språkkunskaper: Upptäck fördelarna med att bli tvåspråkig och fördjupa dig i det spanska språket för att utöka dina språkkunskaper.
  • Stöd och vägledning: Få reda på mer om det omfattande stöd som vi erbjuder för att se till att du får en smidig start på utbytesåret och en givande erfarenhet.
  • Frågestund: Få svar på dina frågor av vårt kunniga team av experter.Ingen fara om du inte hinner vara med på det live-sända webbinariet! Det kommer att spelas in, så att du kan ta del av det givande innehållet när det passar dig.

Boka din plats till detta spännande webbinarium redan idag för att få veta mer om vilket fantastiskt äventyr ett high school-år i Spanien kan vara! Du anmäler dig genom att klicka på knappen nedan och fyller i dina uppgifter:

ANMÄLAN

Vi ser fram emot att få välkomna dig onsdagen den 14 juni 2023, kl. 18:00 CET. Förbered dig på att bli inspirerad och få veta allt om de fantastiska möjligheter som väntar dig under ett high school-år i Spanien.

Obs! Webinaret kommer att hållas på engelska för att göra det tillgängligt för en bred publik.