Webinar

Upptäck high school-utbyte i Italien!

11:00 20 februari, 2024

Våra high school-experter Roberta Vargiu och Marina De Giuseppe berättar allt du behöver veta om att bli utbytesstudent i Italien. Dessutom deltar en tidigare utbytesstudent som delar med sig av sina personliga erfarenheter.

Anmäl dig till webbinariet för att få eda på vilka program, skolor och platser i Italien du kan välja mellan. Våra high school-experter informera också om skolämnen, aktiviteter, lokala värdfamiljer och såklart alla roliga saker du kan göra på din fritid som utbytesstudent i Italien!

Visste du att du kan välja var du vill studera eller vilken skola du vill gå till med vårt Select-program? Tillsammans hittar vi den allra bästa high school-upplevelsen för just dig!

Webbinariet är gratis och håll på engelska.

Upplevelser för livet

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet. Du lär dig massor av nya saker och förbättrar ditt självförtroende – vilket ger dig ett försprång inför framtiden. När du åker på ett utbytesår med high school-experterna på Explorius får du under några månader eller ett helt läsår erfarenheter som du har nytta av resten av livet.

High school-guide Boka konsultation