Välkommen på Select High School online-mässa!

På onsdag 29 mars kl 19:00 är du välkommen att delta på vår Select High School-mässa online. Detta är din unika chans att kunna lyssna på flera av de mest populära Select-skolorna som vi arbetar med i USA!

Anmäl dig här (gratis)

Ditt utbytesår i USA kommer att bli en minnesvärd tid i ditt liv – du kommer att träffa nya vänner, uppleva ett nytt land och dess kultur samt skapa dig ett försprång i din utbildning.

Detta webinar är för dig som redan nu har en tydlig bild av hur du önskar att ditt utbytesår ska se ut, eller för dig som vill veta vilka otroliga möjligheter det finns. Med Select-programmet skräddarsyr du ditt utbytesår så att det passar dina drömmar och mål. Du kan välja en specifik skola eller var du vill studera – allt baserat på vad som passar dig bäst!

Lyssna på 7 av våra mest populära amerikanska Select-skolor som hittas i Main, Florida, Texas, Kalifornien och Arizona i USA. De kommer att berätta vad som gör just deras skola till ett perfekt val för så många studenter, det kan till exempel vara vart skolan ligger eller att de erbjuder specifika sporter eller ämnen. Du kommer också få höra mer high school spirit och allt som hör till!

Våra high school experter kommer hjälpa dig att hitta den perfekta skolan för dig!

Program

Öppning och välkommen

Skolpresentationer:

  • Thornton Academy, Maine
  • Indian River Charter High School, Florida
  • St. John Paul II, Texas
  • Torrance Unified School District, Kalifornien
  • Mesa Public Schools, Arizona
  • Indian River Charter High School, Florida
  • MCI School, Maine

Q&A med skolorna
Avslutning

Anmäl dig och börja inspireras redan idag

Det är gratis och icke-bindande att delta på detta webinar så anmäl dig och en vän idag och lär er mer om Select High School!

På vår Instagram kan du se när våra studenter gör takeovers direkt från sina utbytesår. Var ute i god tid och boka en tid för en studierådgivning med en av våra high school-experter. Här får du råd och svar på alla dina frågor om high school!

Anmäl dig till webinariet här